Aanvraag vergunning voor het verbouwen van de woning aan Insteek 72, 2771 AB Boskoop

Aanvraag voor bouwvergunning

Aanvraag vergunning voor het verbouwen van de woning aan Insteek 72, 2771 AB Boskoop. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verbouwen van de woning aan Insteek 72, 2771 AB Boskoop, geregistreerd onder nr. 04843304499. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 28-02-2024. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk voor 24-04-2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Tegen een ingekomen aanvraag kunt u nog geen bezwaar indienen. U kunt wel uw mening laten weten door een e-mail te sturen naar: gemeente@alphenaandenrijn.nl. Of per post: Gemeente Alphen aan den Rijn, t.a.v. team Vergunningen, Veiligheid en Inspectie, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. Uw mening kan worden meegenomen in de verdere besluitvorming. U kunt pas bezwaar maken als de vergunning is verleend.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Boskoop. Bekijk alle Bekendmakingen Boskoop in .

https://boskoopkrant.nl/bekendmakingen-boskoop/

Deel dit bericht:

Redactie Boskoopkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Boskoopkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Boskoop.

Gerelateerde berichten