Vacature Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider in Gouda

Activiteitenbegeleider

Gouda

20 uur

MBO - 4

6 juni 2024

Delen:

Voor onze locatie Paradijs in Gouda zijn wij op zoek naar een activiteitenbegeleider voor 20 uur per week.

Ben jij creatief en energiek in het bedenken en uitvoeren van activiteiten, heb je ervaring in de psychiatrie en kun jij cliënten activeren voor deelname?
Als activiteitenbegeleider ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het bedenken, organiseren en begeleiden van activiteiten en dagbesteding voor cliënten, zowel individueel als in groepsverband. Het doel daarvan is een zinvolle tijdsbesteding maar ook reactivering en bevordering van de zelfredzaamheid voor de cliënten. Ook de bekendmaking van de activiteiten en het stimuleren van de cliënten behoort tot de werkzaamheden. Op locatie is een algemene ruimte aanwezig waar de activiteit georganiseerd worden.

Jouw werkplek

Op de woonlocatie Paradijs in Gouda wordt begeleiding geboden aan 32 diverse cliënten van ongeveer 25-75 jaar met een psychiatrische achtergrond. Zij wonen in een eigen appartement op de locatie, die in het centrum van Gouda ligt. Dit biedt veel mogelijkheden om samen met de cliënten een activiteit te ondernemen, zoals een boodschapje doen, een wandeling in het nabijgelegen park of een potje voetbal in de buurt. Het kantoor zit bij de woonvorm, waardoor bewoners het team makkelijk weten te vinden.

Het team bestaat uit 12 collega's. Op de woonvorm zijn er altijd collega's aanwezig die met je mee kunnen denken of een luisterend oor kunnen bieden. Er heerst een open sfeer in het team, men geeft elkaar feedback, is eerlijk en heeft humor. Het team is er voor de cliënten, staat voor hen klaar en weet van aanpakken.
Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met zo'n 2000 collega's zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan!

Wat we van jou verwachten

Jij kiest bewust voor een baan met maatschappelijke betekenis. Je hebt hart voor de zorg en begeleidt cliënten vanuit een houding van wederzijds respect en gelijkwaardigheid. Je bent zelfstandig en kan je werkzaamheden zelf plannen en organiseren. Ook voel jij je prettig in een team en kan je goed je eigen grenzen aangeven. Verder vragen we van je:

 • Een afgeronde en voor de functie relevante MBO niveau 4 opleiding.
 • Bij voorkeur werkervaring met de doelgroep en kennis van de psychiatrie.

Ons aanbod

 • Een goed salaris tussen € 2.595,- en € 3.541,- o.b.v. 36 uur (CAO GGZ, FWG 40).
 • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne afdeling leren en ontwikkelen als extern.
 • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap .
 • Voordelig sporten, korting op producten en dagjes uit.
 • Een telefoon van Kwintes.

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? (Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.))
Neem voor meer informatie over het sollicitatieproces contact op met , , via of .Functie:activiteitenbegeleider
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2595 – 3541
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kwintes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Activiteitenbegeleider Stichting Kwintes 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures