Vacature Allround telefonisch medewerker

Allround telefonisch medewerker in Capelle aan den Ijssel

Wil jij graag vanaf je inwerkperiode hybride werken, ben jij per direct beschikbaar en heb jij minimaal een MBO 4 opleiding afgerond? Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel zijn we op zoek naar flexibele telefonisch hulpverleners voor 24 tot 32 uur per week. Een salaris tussen de €2650 en €3400 bruto per maand op basis van 40 uur, waar nog onregelmatigheidstoeslagen, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering bovenop komen.

Wij bieden

•    Een functie voor 24 tot 32 uur;

•    Een salaris tussen de €2650 en €3400 bruto per maand op basis van 40 uur;

•    Een onregelmatigheidstoeslag die kan oplopen tot 75%;

•    Al vanaf de inwerkperiode de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride);

•    Een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je kan kiezen voor extra verlofdagen of extra salaris;

•    De mogelijkheid tot het volgen van een gratis taalcursus; 

•    Op termijn uitzicht op een vast contract; 

•    Pensioenopbouw en de mogelijkheid tot een extra bonus door winstuitkering;

•    Vers fruit op kantoor en korting op je sportschoolabonnement.

Als telefonisch hulpverlener binnen deze opdrachtgever ben je de eerste lijn van ondersteuning voor reizigers die zich in een noodsituatie bevinden. Je staat hen niet alleen telefonisch te woord, maar je biedt ook doeltreffend advies om hen op de beste manier te helpen. Je registreert als telefonisch hulpverlener nauwkeurig alle cruciale details met betrekking tot de situatie zodat er direct een passende en snelle oplossing geregeld kan worden. Denk aan het regelen van vervoer, contact met artsen, het regelen van vervangende voertuigen enzovoorts.

Je werkplek

De opdrachtgever biedt nood- en crisishulp aan reizigers wereldwijd. Ze zijn elke dag van het jaar, inclusief feestdagen, dag en nacht bereikbaar. 

Functie-eisen
  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je hebt ervaring als meldkamer medewerker;
  • Een afgeronde MBO4 of HBO opleiding met relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van een extra taal is een grote pré;
  • Je bent flexibel inzetbaar (denk aan ochtend-, dag-, avond-, weekend- en nachtdiensten) het bedrijf staat namelijk 24 uur per dag en 365 dagen per jaar klaar voor reizigers;
  • Je bent daadkrachtig, zelfstandig en empathisch.
van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Chloë Boekhout via cboekhout@vannesenplaisier.nl of via 0180 82 02 29. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de finance & office sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:medewerker klantcontactcentrum
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Thuiswerk
Salaris:2650 – 3400
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van nes + plaisier via info@vannesenplaisier.nl of 31645662347. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Allround telefonisch medewerker van nes + plaisier 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures