Vacature Assistent Hoofd Teelt

Assistent Hoofd Teelt in Boskoop

Griffioen Wassenaar zoekt:

ASSISTENT HOOFD TEELT met een passie voor vaste planten

Griffioen Wassenaar

2771 AB Boskoop


Stefan Verbunt

ASSISTENT HOOFD TEELT met een passie voor vaste planten

Griffioen Wassenaar

Boskoop

40 uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

Je bent als Assistent Hoofd Teelt dagelijks verantwoordelijk voor een enthousiaste groep vaste en seizoenmedewerkers en weet ze gemotiveerd mee te laten draaien in ons mooie bedrijf. Je werkt als meewerkend voorman nauwkeurig en kunt goed de werkzaamheden inplannen en coördineren, maar je bent ook flexibel als er onverwacht andere prioriteiten zijn. Je bent communicatief vaardig en samen met je collega Hoofd Teelt en jouw team zorg je voor de opkweek van een mooie kwaliteit vaste planten.

Wij vragen:

Je mag ervaren zijn, maar voor ons is het vooral belangrijk dat je leergierig en nieuwsgierig bent! • (Agrarisch) HBO opgeleid of HBO werk- denkniveau • Passie voor vaste planten • Enige ervaring in leidinggeven • Goede teeltvaardigheden • Ervaring met moderne bedrijfsvoering en uitvoeren van processen • Nauwkeurig in het plannen en coördineren van de uit te voeren werkzaamheden • Communicatief vaardig • Een goede teamspeler binnen de organisatie en in je eigen team.

Wij bieden:

Wij bieden jou een groene en gezellige werkomgeving, een betrokken team collega's, ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen, en daarbij een goed salaris. Kennis van vaste planten en wellicht al wat ervaring met het telen ervan, is een pre voor deze functie, maar zowel ervaren als jonge(re) kandidaten met ambitie en groene vingers dagen we graag uit om te solliciteren op deze veelzijdige instapfunctie, waarbij je binnen enkele jaren kunt doorgroeien naar Hoofd Teelt.Functie:assistent hoofd teelt
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Assistent Hoofd Teelt Boskoop Werkt 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures