Vacature Bedrijfsleider

Bedrijfsleider in Waddinxveen

info [at] coenradie.nl

Bedrijfsleider Waddinxveen

  • november 27, 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie waarin jouw talent voor leidinggeven en planning centraal staat? Heb je affiniteit met en kennis van de bouw en maatvoering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Als bedrijfsleider van ons filiaal te Waddinxveen ben jij de schakel tussen onze bestaande en nieuwe klanten in de Randstad en onze meetspecialisten die het werk uitvoeren. Een communicatief sterke regelaar die bovendien in nauw contact staat met de directie van het bedrijf.
Jij zorgt er voor dat projecten vanaf het offertetraject tot oplevering soepel verlopen en dat klanten de exacte meetoplossingen ontvangen die ze daadwerkelijk nodig hebben. Je verliest hierbij de belangrijke details van elk project niet uit het oog.
Ieder project is uniek, maar naast veiligheid staat telkens één ding centraal: meten is weten . Dit geldt niet alleen voor alle maatvoering en voorbereiding, maar ook voor de tevredenheid van onze klanten, onze eigen werknemers en het financiële aspect van elk project.

Want jij zorgt voor klantgerichte, slimme meetoplossingen en houdt bij alle betrokken partijen en projectleiders een vinger aan de pols. Nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied houd je in de gaten.

Wat bieden wij?

Bij Coenradie werk je samen met een gedreven team van specialistische maatvoerders en andere project- en bedrijfsleiders. Kwaliteit en efficiënte, praktische oplossingen staan bij ons voorop. Wij zorgen voor een bedrijfsauto, smartphone en tablet of laptop zodat jij vanaf dag één je werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren. Coenradie biedt ruimte voor nieuwe voorstellen om sturing en verbetering te geven aan de organisatie en daardoor nooit stilstaat en constant op het scherpst van de (technische) snede werkt binnen haar vakgebied.

Wil jij samen met ons deze nieuwe uitdaging aangaan? Vul onderstaande formulier in of neem contact op met , onze HR Manager, via telefoonnummer of stuur een email met je CV en motivatiebrief naar *protected email*

Voor meer informatie zie www.coenradie.nl

overeenkomsten: Full Time

locaties: Waddinxveen

Ingenieursbureau Coenradie | Hoofdkantoor Oirschot | Moorland 8 | 5688 GA Oirschot | T +31 (0)499 577 202 | E info [at] coenradie.nlFunctie:bedrijfsleider
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4537 – 4537
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ingenieursbureau Coenradie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Bedrijfsleider Ingenieursbureau Coenradie 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures