Vacature Begeleider

Begeleider in Zoetermeer

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Werken als begeleider

Bij Ipse de Bruggen geven we cliënten de handvatten die zij nodig hebben om zelfstandig te zijn. Daardoor maken we hun wereld groter en hun leven leuker. Jij bent nodig om dat mogelijk te maken.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die de wereld van onze cliënten vergroten. Die begrijpen wat er speelt en van iedere dag iets moois maken. Je bent een vernieuwer, een verbinder en hebt een gezonde dosis zelfreflectie. Je bent nieuwsgierig en leergierig, kunt omgaan met tegenslagen en geeft niet snel op.

Het werk varieert van hulp bij zelfzorg tot het aanleren van vaardigheden zodat een cliënt zo zelfstandig mogelijk kan leven. Denk hierbij aan hun lichamelijke, psychische of sociale ontwikkeling, gezondheid en veiligheid. Of het aanbieden van een behandeling op maat aan cliënten met (ernstige) gedragsproblematiek.

Wil jij begeleider worden?Functie:begeleider
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Begeleider Ipse de Bruggen 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures