Vacature Belader in de Gemeente Alphen aan den Rijn

Belader in de Gemeente Alphen aan den Rijn in Alphen aan den Rijn

Bedrijfsomschrijving

Wil je een waardevolle bijdrage leveren aan een duurzame toekomst? Sluit je dan aan bij het toonaangevende team van de afvaldienstverlener van Nederland! Zij zetten zich in voor het transport, de inzameling, verwerking en recycling van allerlei soorten afval, zowel voor bedrijven als particulieren.

Bij dit bedrijf bieden ze flexibiliteit en diversiteit in werktijden. De routes beginnen om 06:00 uur, 06:30 uur en 07:00 uur. Het is van belang dat ze elke klant op de route bedienen, dus de eindtijd van een werkdag kunnen variëren.

Zij begrijpen dat de vroege werktijden uitdagingen met zich meebrengen, daarom is eigen vervoer (auto, scooter, fiets) noodzakelijk. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving, waar je een positieve impact kunt maken op het milieu. Zij bieden uitdagende carrièremogelijkheden en investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

Functieomschrijving

Samen met ervaren chauffeurs werken in Alphen aan den Rijn en omgeving. Veiligheid staat voorop, want jij zorgt ervoor dat de straten in topconditie zijn! Werken op een vuilniswagen vereist een verantwoordelijke instelling. Altijd alert op de veiligheid van omstanders, je team en jezelf. Als afvalbelader ben je essentieel voor elk huishouden dat zich bewust bezighoudt met afvalscheiding en een duurzamere toekomst nastreeft.

Je gaat mee met de chauffeur en leegt moeiteloos de vuilnisbakken op je route. Met jouw hulp navigeert de chauffeur soepel door de straten, terwijl het afval op de juiste plek terechtkomt.

Vanaf het begin draai je mee op fulltime basis.

Als je je talent laat zien, liggen er kansen in het verschiet om fulltime te werken!

Het hebben van je eigen vervoer is essentieel om op tijd te zijn, of het nu op twee wielen, vier wielen of iets daartussenin is. Er is geen openbaar vervoer beschikbaar, want ze beginnen meestal om 06:00 uur scherp!

Functie-eisen
 • Woonachtig in de buurt van Alphen aan den Rijn;
 • Fit en enthousiast, zelfs vroeg in de ochtend;
 • Teamspeler in hart en nieren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Beschikbaarheid voor fulltime werk, maar 32 tot 40 uur per week!
 • Belangrijk: Je hebt je eigen vervoer (auto, scooter, fiets). 
Arbeidsvoorwaarden
 • Bruto uurloon van €14,67
 • 1,38% ADV vergoeding en ook nog een een vergoeding van €0.72 netto p/u boven op je salaris!
 • Keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Een dynamische en leuke baan in de buitenlucht ️
 • En last but not least: Mogelijkheid om door te groeien naar een chauffeursfunctie! 


Functie:belader afvalinzameling
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2450 – 2500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via lauraschutte@mail.werktalent.nl of 31644524790. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Belader in de Gemeente Alphen aan den Rijn WerkTalent 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures