Vacature Calculator/Verkoper

Calculator/Verkoper in Boskoop

Calculator/verkoper

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als calculator/verkoper in de techniek?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij wilt afwisseling?! Dat komt goed uit, want wij zijn dus op zoek naar een commerciële duizendpoot. Jouw rol als calculator/verkoper bij Mastop omvat namelijk het ontvangen, verwerken, begroten, aanbieden en opvolgen van aanvragen en offertes, het bieden van nazorg aan klanten én het bijdragen aan het optimaliseren van het verkoopproces;

Wat ga je doen?

In het kort? Duurzame oplossingen voor het irrigeren van verticaal groen, daktuinen en openbaar groen calculeren en verkopen.

Hoe?

Je voert overleg met de opdrachtgevers over de technische aspecten van de opdracht en je vraagt waar nodig inkoopoffertes aan bij leveranciers. Door het maken van technische tekeningen, verzamelen van benodigde informatie en het maken van calculaties, stel je goed onderbouwde offertes op;

Zo vertaal je complexe vaktechnische vraagstukken naar helder klantadvies en biedt je maatwerk irrigatieoplossingen, waarbij je indien mogelijk slim gebruik maakt van regenwaterhergebruik. Je biedt ook meerjarige onderhoudscontracten aan. Na succesvolle acceptatie van de offerte, ben je verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van het werkvoorbereidingstraject en blijf je het commerciële aanspreekpunt voor de klant. Als calculator/verkoper ben jij een belangrijke zelfsturende schakel in het sales proces . Je ziet commerciële kansen en weet klanten en collega's te motiveren en overtuigen met sterke argumenten.

Wat jij daarvoor verdient:

  • Een goed salaris met pensioenregeling;
  • Full-time dienstverband met vast contract;
  • 38 vrije dagen per jaar waaronder tussen kerst en oud en nieuw lekker vrij!;;
  • Tegemoetkoming in de reiskosten of een auto van de zaak;
  • Een smartphone voor zakelijk gebruik.

Wie wij zijn?

Mastop Totaaltechniek is dé irrigatiespecialist in de Benelux en Duitsland voor verticaal groen, daktuinen, openbaar groen en groen in wellness centra. Werken bij Mastop Totaaltechniek staat gelijk aan werken bij een laagdrempelige organisatie met informele sfeer. Als werknemer krijg je veel vrijheid en worden eigen ideeën en initiatieven zelfs op prijs gesteld. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Je zult samenwerken met 21 gezellige collega's voor het realiseren van uiteenlopende projecten.


Herken jij je in bovenstaand profiel en zie je de functie van verkoper/calculator bij Mastop Totaaltechniek zitten?


Mastop Totaal Techniek B.V.

Mastop Totaal Techniek is een veelzijdig bedrijf. We realiseren uitdagende irrigatiesystemen voor groenwanden, zwemparadijzen en daktuinen in binnen en buitenland. We installeren ook teeltvloeren, windkeringen en zorgen voor wateropslag. Maar ook voor bijvoorbeeld filters, pompunits, klimaat- en substraatregelingen, en technische installaties ben je bij ons op het juiste adres. Als particulier kan je bij ons terecht voor siertuinberegening.

Social


BTW nr. NL822163706B01Functie:verkoper calculator
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mastop Totaal Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Calculator/Verkoper Mastop Totaal Techniek 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures