Vacature Casemanager

Casemanager in Boskoop

ActiViteActiVite

Als Casemanager bij (Tom) ben jij dé regisseur bij het geven van informatie, advies en ondersteuning aan inwoners met sociaal-maatschappelijke vragen.

Locatie: Boskoop en omgeving - Uren: 24 - 28 uur per week - Salaris: maximaal € 4.370,94 op basis van een 36-urige werkweek

Een vraag over deze vacature?

Bel of app gerust met onze recruiter

Wat ga je doen?

Inwoners komen met veel verschillende vragen naar Tom toe. Als Casemanager onderzoek jij wat voor ondersteuning passend is voor de klant. Een klant komt met vragen over bijvoorbeeld zelfstandig thuis blijven wonen, omgaan met dementie, dagbesteding, mantelzorg en thema's als stress en eenzaamheid. Dit doe je door:

 • Het voeren van leefgesprekken met inwoners die een beroep doen op de WMO;
 • Het opstellen van ondersteuningsplannen, opstellen van een indicatie en eventueel het aanvragen van een PGB;
 • Het voeren van startgesprekken (1 huishouden, 1 plan, 1 regisseur 1H1P1R). Hierin wordt samen met de klant, diens sociale netwerk en de betrokken professionals gekeken naar de veranderwens van de klant. Dit gesprek voer je samen met een wijkcoach;
 • Het voeren van evaluatiegesprekken elke drie maanden met de klant en zijn wijkcoach.

Je werkt dus intensief samen met de wijkcoaches, maar ook met de host en ervaringsdeskundigen. Samen vorm je het wijkteam.

Waar ga je werken?

Tom is een samenwerking van vijf hulpverlenende organisaties (ActiVite, De Binnenvest, Gemiva SVG groep, Kwadraad, WMO Maatwerk) die de WMO-hulp verzorgen voor de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Tom staat voor Talent, Ondersteuning en Meedoen.

Je werkt in Boskoop en directe omgeving. De afspraken met klanten doe je digitaal, telefonisch, in een buurthuis of bij de klant thuis.

Bij Tom werken zo'n 150 medewerkers als host, casemanager of wijkcoach. Zij werken in dienst van één van de vijf organisaties binnen het samenwerkingsverband. Iedere medewerker brengt de kennis en kunde van het eigen vakgebied en de eigen organisatie mee. In dit geval werk je dus volgens het salaris en de arbeidsvoorwaarden van ActiVite.

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite staat de medewerker op 1. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen én zorgen voor een fijne werkomgeving. Verder ontvang je:

 • Een contract voor bepaalde tijd tussen de 24 en 28 uur per week, jij bepaalt wat je wil;
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.174,50 en maximaal € 4.370,94 op basis van een 36-urige werkweek, FWG 50 conform cao VVT;
 • Vakantiegeld van 8 % en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling, er zijn goede scholingsmogelijkheden via onze eigen ActiVite Academie;
 • Een meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of het kopen van extra vakantie-uren;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Klanten die blij zijn om je te zien!

Ben jij onze nieuwe collega?

Onze nieuwe ActiViter biedt de begeleiding die de klant het beste past en doet dat volgens de ActiVite kernwaarden: samen, actief, uniek en met lef. Verder is het belangrijk dat:

 • je in het bezit bent van een zorg gerelateerde afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld Social Work of Toegepaste psychologie);
 • je ervaring hebt met ambulante begeleiding;
 • je de hulpvraag van de klant in beeld kan brengen middels het gedachtengoed positieve gezondheid;
 • je affiniteit hebt met ouderen.

Daarbij ben je onderzoekend en kan je zelfstandig beslissingen nemen die passen bij de situatie. Je weet hoe je processen dient te bewaken en adviseert en begeleidt collega's hierin. Tot slot is samenwerken belangrijk.

Enthousiast?

Solliciteer meteen via onderstaande button! Ben je al enthousiast, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Shara van der Ploeg, recruiter bij ActiVite. Je kunt haar bellen via of een bericht sturen via WhatsApp . Mailen kan natuurlijk ook: .

Goed om te weten

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.Functie:casemanager
Startdatum:28-3-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4370 – 4370
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ActiVite via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Casemanager ActiVite 28-03-2024

Bekijk ook andere vacatures