Vacature Commercieel Medewerker

Commercieel Medewerker in Boskoop

Commercieel medewerker (M/V)

Felix & Dykhuis B.V.

2771 CC Boskoop


Jeroen den Hengst

Felix & Dykhuis B.V.

Werkzaamheden:

Verkoper/vertegenwoordiger voor ons bedrijf. Felix & Dykhuis is een handelsonderneming met eigen boomkwekerij. Door de decennia heen heeft ons bedrijf een vaste klantenkring binnen Europa opgebouwd. Door slimme en accurate inkoop bieden wij onze klanten een totaal product aan. Op onze 5ha grote boomkwekerij kweken wij hoogwaardige kwaliteit buitenplanten. Voor deze functie zijn we opzoek naar iemand die feeling voor ons vak heeft. We zijn niet opzoek naar een digibeet die geen groene vingers heeft. Je hebt het of je hebt het niet. Als jij dit begrijpt, kan je wellicht een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf zijn.

Wij vragen:

De geschikte kandidaat voldoet minimaal aan de volgende functie-eisen: • Beschikt over een afgeronde mbo opleiding of vergelijkbaar en minimaal 2 jaar werkervaring binnen ons vak. (Weten wat je verkoopt, sta achter je product) • Het Nederlands perfect beheerst en kennis heeft van de Engelse taal, of andere Europese talen • Bent commercieel en representatief, en straalt dit uit op beurzen en bijeenkomsten. • Hebt een rijbewijs • Kan werken met meerdere e-commerce platformen • Creatieve ideeën kan omzetten tot concrete marketingacties. • Flexibel en stressbestendig.

Bijzonderheden:

Interesse? Hebt u vragen? Bel gerust of mail ons op email .

Wij bieden:

Voor de commerciële duizendpoot die wij zoeken hebben wij een zelfstandige job met veel uitdagingen en ruimte om te groeien.

Functie:commercieel medewerker
Startdatum:22-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Commercieel Medewerker Boskoop Werkt 22-08-2023

Bekijk ook andere vacatures