Vacature Continuous Improvement Specialist

Continuous Improvement Specialist in Zoetermeer

Inkoper

Continuous Improvement Specialist

Van Dorp Dienstencentrum Fulltime

Tristan van

Standplaats: Zoetermeer | Aantal uur: 40

Ben jij de gedreven Continuous Improvement Specialist die we zoeken voor Van Dorp? Neem dan contact met ons op! Wil je sparren over de vacature of heb je vragen? Neem dan contact op met Tristan via !

Wat ga je doen?

Rogier aan het woord: "Als CI Specialist bij Van Dorp is elke dag een nieuwe uitdaging. Laat me je meenemen in een typische werkdag: Je begint de ochtend met het analyseren van data. Vervolgens leid je een korte sessie met collega's om nieuwe verbeterinitiatieven te bespreken en te implementeren. Na de lunch focus je je op het coördineren van lopende projecten, waarbij je voortdurend schakelt tussen het grote geheel en de details. De middag eindigt met een brainstormsessie met verschillende afdelingen om innovatieve oplossingen te vinden voor uitdagingen waar we tegenaan lopen."

In de rol van CI Specialist speel jij een cruciale rol in het continu verbeteren van onze processen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Analyseren, registreren en interpreteren (informatie) van data om onze duurzame van Dorp keten te verbeteren en je creëert draagvlak voor implementatie
 • Het opzetten en implementeren van (korte) verbeterinitiatieven die de prestaties, vaardigheden en kennis van je toekomstige collega's op een duurzame manier verbeteren
 • Sturen op voortgang en resultaat van (korte) verbeterprojecten. Je signaleert afwijkingen en escaleert naar de juiste stakeholders, zodat er tijdig bijgestuurd kan worden
 • Ondersteunen, coachen en trainen van je toekomstige collega's om (korte) verbeterinitiatieven vanaf de werkvloer uitgevoerd te krijgen
 • Relaties leggen met de andere afdelingen binnen en buiten het dienstencentrum (Mens & Organisatie, Administratie, ICT, Marketing & Communicatie, andere van Dorp bedrijven & marktpartijen)

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 6 of 13 ADV dagen
 • Je krijgt een werkomgeving waar jouw inbreng gewaardeerd wordt en je een sleutelrol speelt in onze continue verbeterprocessen.
 • Voor de kinderen van onze medewerkers is er een scholingsfonds vanuit Van Dorp
 • Wij hebben in Nieuwegein ons eigen opleidingscentrum, het van Dorp Ontwikkelhuis. Wij bieden jou dan ook volop de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien.

Wie ben jij?

 • Bedrijfskundige opleiding (HBO)
 • Kennis en ervaring op het elimineren van waste (LEAN) en bijdragen aan (korte) transformatie trajecten
 • Kennis van databestanden / - structuren, digitaliseren (AI), robotiseren (RPA / UiPath) & automatiseren en Microsoft Office (SharePoint, Tableau / PowerBI, etc.)
 • Kennis van ondersteuning in het voeren van management
 • Kennis van milieu-, sociale en bestuurscriteria voor de activiteiten van een bedrijf die gevolgen kunnen hebben voor de samenleving of het milieu
 • Daadkracht vanuit verbinding & goede sociale- en uitdrukkingsvaardigheden

Wie is Van Dorp?

Vanuit het Dienstencentrum adviseren en ondersteunen wij onze vestigingen op het gebied van HR, Inkoop, Marketing & Communicatie, ICT, (Financiële) Administratie, KAM, Wagenparkbeheer, Juridische Zaken en Business Development.


Binnen het Dienstencentrum krijg je veel vrijheid om jouw werk zelf in te richten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en onze afdelingen zijn continu in ontwikkeling om onze vestigingen optimaal te blijven faciliteren.

Word jij onze nieuwe dorpsgenoot?

Laat direct hieronder je gegevens achter.
Voor vragen kun je contact opnemen met Tristan van via of


Functie:continuous improvement specialist
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dorp installaties via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Continuous Improvement Specialist Van Dorp installaties 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures