Vacature Coördinator Projectteam Evenementen

Coördinator Projectteam Evenementen in Waddinxveen

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van jonge vakmensen? Kan jij administratieve processen in goede banen leiden? Ben je zelf een organisatietalent en houd je van overzicht? Dan zoeken wij jou. Kom je werken binnen een enthousiast en gepassioneerd team?


Waddinxveen | 4 jaar werkervaring | MBO / HBO |
32 - 40 uur | € 2.450 - € 3.600 bruto

Wat doe je als Coördinator Projectteam evenementen ?

Als Projectcoördinator speel je een cruciale rol in het succes van onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van het projectteam, bestaande uit twee projectmedewerkers. Jouw focus ligt op het bieden van optimale ondersteuning op administratief en facilitair gebied, waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent voor alle teamleden.

Daarnaast ben je de spil in het web voor de projectmanagers en een belangrijke vraagbaak voor onze relaties. Je staat klaar om vragen te beantwoorden en zorgt ervoor dat alle administratieve, organisatorische en operationele processen soepel verlopen. Jouw inzet is essentieel voor het succesvol uitvoeren van de projecten van WorldSkills Netherlands.

Jouw taken omvatten onder andere het bieden van support aan (v)mbo-scholen, waarbij je effectief communiceert en vragen snel en accuraat beantwoordt. Je coördineert en leidt eventmeetings, waarbij jouw organisatorisch talent goed van pas komt. Daarnaast vervul je backoffice- en helpdeskwerkzaamheden, zoals documenteren, digitaal archiveren, projectplanning bijhouden, vergaderingen organiseren en het verzorgen van voortgangsrapportages.

Als meewerkend voorman/vrouw ben je een inspirerende kracht binnen het team en draag je actief bij aan een positieve werksfeer. Je bent proactief, resultaatgericht en weet de juiste balans te vinden tussen leidinggeven en hands-on meewerken.

3 redenen waarom deze functie je op het lijf geschreven is

Sociaal vaardig

Je werkt graag samen, legt gemakkelijk contacten en schakelt op verschillende niveaus (zowel intern als extern).

Coördinatie gaat je goed af

Je bent in staat om werk goed in te delen en te coördineren en hebt ervaring met het organiseren en/of coördineren van evenementen.

Waar kom je terecht?

Werken bij WorldSkills Netherlands betekent werken bij een betrokken organisatie met een groot maatschappelijk belang. Met 25 enthousiaste personen werken wij aan verschillende projecten en evenementen, daarbij ondersteund door 600 vrijwilligers. En wij groeien snel, de deelname van scholen en het aantal vakwedstrijden groeit aanzienlijk. Vanuit ons kantoor in Waddinxveen coördineren wij alle activiteiten die daarmee gepaard gaan. De organisatie is rondom de projecten georganiseerd, waarbij een projectmanager een projectteam aanstuurt; dit naast een communicatieteam en een afdeling development.

Werken bij WorldSkills Netherlands, betekent werken bij een betrokken organisatie met een groot maatschappelijk belang. Goed en voldoende aanwezig vakmanschap is namelijk essentieel voor onze maatschappij. Met een gedreven team van collega's, werken wij dan ook enthousiast samen met onze partners aan het belang van (jonge) vakmensen voor Nederland.

De voordelen van werken bij
WorldSkills Netherlands

Jij gaat impact maken

WorldSkills Netherlands inspireert vmbo-scholieren en mbo-studenten om na te denken over hun toekomst, dagen hen uit om het beste uit zichzelf te halen en motiveren hen om zich hier volledig voor in te zetten. Dit draagt o.a. bij aan de trots en passie van vakmannen en vakvrouwen. Vakmanschap wordt alsmaar belangrijk voor Nederland. Door dit te promoten kun je binnen deze functie écht impact maken. Je werkt in een jong en enthousiast team en informele omgeving, met een sterk en gemeenschappelijke missie met een doel.

Herken jij jezelf hierin? Mooi! Stuur dan je motivatie (brief, audio of video) met cv vóór 31 januari aanstaande naar .Functie:coördinator projectteam evenementen
Startdatum:22-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2450 – 3600
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Skills Friends via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Coördinator Projectteam Evenementen Stichting Skills Friends 22-01-2024

Bekijk ook andere vacatures