Vacature Docent Piano

Docent Piano in Leiden

BplusC

Docent Piano

BplusC is dé organisatie voor ontwikkelen, ontdekken en ontmoeten in Leiden en omstreken.

We zetten ons in zodat alle Leidenaren kunnen meedoen aan de samenleving als zelfstandige en kritische burgers. Daarom dragen wij bij aan het vergroten van het leesplezier en leesvaardigheid, rekenvaardigheid en digitale vaardigheid. En zetten we in op de ontwikkeling van creatieve en culturele vaardigheden. Dat doen we in onze vijf bibliotheekvestigingen en de vier locaties in de stad waar we cursussen voor verschillende kunstdisciplines organiseren.

Voor de afdeling Lessen & Cursussen zijn we per 2 september 2024 op zoek naar een ZZP Docent Piano 1 of meerdere dagdelen


De afdeling
BplusC muziekschool is een onderdeel van BplusC. Jaarlijks nemen ca. 2700 klanten uit Leiden en omstreken deel aan onze lessen en cursussen. De komende jaren werken we aan vernieuwing van ons aanbod. We benutten de kracht van samenwerking tussen docenten, binnen de organisatie en regio Leiden.


Wat vragen wij?

 • Je hebt aantoonbare ervaring met lesgeven aan kinderen en volwassenen.
 • Je beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden.
 • Je kunt competentiegericht individuele les geven, maar je vindt het ook leuk om kinderen in kleine groepen les te geven.
 • Je neemt graag verantwoordelijkheid voor de invulling en uitvoering van een lesprogramma gericht op muzikale vaardigheden, samenspel en plezier.
 • Je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs en de organisatie waar je werkt.
 • Een afgeronde opleiding conservatorium of een vergelijkbaar diploma is pré.
 • Inschrijving bij de KvK is een vereiste.

Voor een uitgebreide beschrijving van de taken en bevoegdheden verwijzen we naar de functiebeschrijving .


Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en daadwerkelijk flexibele werkomgeving, met veel ruimte voor eigen initiatief, ondernemerschap en verantwoordelijkheid.
 • Contract op ZZP-basis met een vergoeding volgens Fair Practice Code.

Solliciteren en selectieprocedure
Spreekt deze functie jou aan? Mail dan jouw motivatiebrief met cv uiterlijk 16 juni 2024 aan onder vermelding van het vacaturenummer HR/24.071. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 21 juni 2024.


Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij: Youri de Bruijn (Coördinator Lessen & Cursussen), email: of tel. 0900 23 23 000.

BplusC wil diversiteit en inclusiviteit actief verder vormgeven. BplusC besteedt nadrukkelijk aandacht aan divers en veelzijdig samengestelde teams. BplusC nodigt daarom eenieder uit te solliciteren.Functie:docent
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BplusC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Docent Piano BplusC 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures