Vacature Elektricien

Elektricien in Waddinxveen

Elektricien

De tijd voor een nieuwe uitdaging! Wil jij werken naar een doel, aan een betere wereld en dat samen met je collega's? Dan ben je bij Neeleman op het juiste adres. Het leukste installatiebedrijf in het groene hart met een echte familiesfeer. Zo zijn we ook als familiebedrijf al meer dan 3 generaties van vader op zoon verdergegaan en is dat nog altijd onveranderd gebleven. Samen met je collega's beland je in een innovatief bedrijf die haar ogen op de toekomst gevestigd heeft. Ook zijn we als duurzame installateur inmiddels al 45 jaar specialist in duurzame technieken, en zullen we in de toekomst niet meer weg te denken zijn!

Help de wereld aan een duurzamer bestaan!

Bij Neeleman hebben we onze doelen gesteld in de toekomst, en daar werken we samen naartoe. Zo zijn we al meer dan 45 jaar gefocust op duurzame installaties en werken we nog met alle plezier aan de duurzame installaties van morgen!

Eén grote familie

Als medewerker van Neeleman word je onderdeel van de familie en daar zijn wij trots op! Al ruim 85 jaar zijn wij actief en met de overgang van vader op zoon is Neeleman installateurs al drie generaties lang een echt familiebedrijf.

Het kenmerk van het familiebedrijf is de omgang met elkaar, de korte lijnen met de directie en het ontbreken van een zichtbare hiërarchie. Ook het omzien naar de medewerkers staat centraal in onze organisatie.

De toekomst

Doorgroeien? Jazeker

Stilstaan, daar doen we bij Neeleman niet aan! Wij ontwikkelen samen iedere dag en doen dat ook graag aan jou, zo word je de beste versie van jezelf bij Neeleman .

Veelbelovende toekomst

Bij Neeleman zijn we al meer dan 45 jaar gefocust op de duurzame technieken. In 1989 begon dat met zonnepanelen, dit werd al gauw gevolgd door de warmtepompen in het begin van de jaren 2000. En bijna 25 jaar later zijn we daar nog steeds mee bezig en is het onderwerp duurzaamheid belangrijker dan ooit. Samen met onze collega's werken we aan de duurzame installaties van morgen en proberen we klanten niet alleen van advies te voorzien, maar ook een prachtig op maat gemaakte installatie. En daar hebben we jou voor nodig!

In de laatste jaren zijn er talloze nieuwe innovaties op de markt gekomen en het is daarom belangrijk dat wij meegroeien en ontwikkelen. Nu zijn we een middelgroot familiebedrijf waardoor we snel kunnen schakelen en dat helpt ons voortdurend. Dat helpt ook jou als elektricien, met de energietransitie die bezig is zullen elektrische installaties veel vaker langskomen waardoor we jou als eleketrische specialist voor geen goud kunnen missen. Computertechnologieen zoals artificial intelligence kunnen jou als elektricien nog niet overnemen waardoor je nog altijd een belangrijke schakel bent in onze organisatie!

Werk aan een duurzamere wereld

De werkzaamheden

Als elektricien ben jij onze elektrotechnische specialist op locatie. Er wordt verwacht dat jij onze duurzame installaties van elektrische voedingen en werkschakelaars voorziet, maar denk hierbij ook het inregelen van de installaties. Ook aanpassingen in de meterkast behoren tot jouw vakgebied, evenals het aansluiten van nieuwe laadpalen. Hierbij wordt er ook verwacht dat je tijdens je werk met de klant contact hebt om die op de hoogte te houden van de werkzaamheden en de voortgang. Omdat iedere installatie anders is, is ieder project weer helemaal op maat gemaakt, dit brengt ook de nodige vraagstukken met zich mee. We verwachten dat je zelfstandig deze uitdagingen uit de weg gaat en stressbestendig de werkzaamheden kan uitvoeren.

Om voor deze baan te solliciteren verwachten we ook dat je minimaal 4 jaar ervaring hebt in het vak en daarmee affiniteit hebt. Het is ook belangrijk dat je een klant goed kan adviseren en je enthausiasme daarbij goed kan overbrengen. Zodat je na je werkzaamheden een grote glimlach bij onze klanten achterlaat, zo maken wij impact !

Wij bieden jou

  • Je krijgt goed & eerlijk salaris
  • Je hebt wekelijks een vrijmibo en jaarlijks meerdere uitjes en etentjes samen met het bedrijf
  • Je krijgt korting op onze producten
  • Je krijgt hoogwaardig & veilig gereedschap, naast een fijne outift
  • Minimaal €500,- bonus bij aandragen nieuwe collega
" Wij zijn trots op onze afkomst en zijn als familiebedrijf toch een beetje speciaal. Veel van onze klanten zijn soms al 50 jaar klant, zij horen net als onze medewerkers bij de familie.

Functie:elektricien
Startdatum:27-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Neeleman installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Elektricien Neeleman installatietechniek 27-09-2023

Bekijk ook andere vacatures