Vacature Ervaren Verkoopadviseur Buitendienst

Ervaren Verkoopadviseur Buitendienst in Gouda

Bedrijfsomschrijving

Deze klant staat altijd klaar voor hun vakmensen in de bouwsector, gespecialiseerd in herstel-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Ze zijn toegewijd aan het bevorderen van slimmer bouwen, met een uitgebreid assortiment aan producten, professioneel advies en deskundige medewerkers die het vakgebied en de behoeften van onze klanten door en door kennen.

Bij deze klant maak je deel uit van een gedreven en professioneel team. Ze hechten grote waarde aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit, wat niet alleen extern maar ook intern het verschil maakt. Bij ons krijgt iedereen de kans om succes te behalen, en we investeren daar actief in. Via hun eigen digitale Opleidingshuis bieden we een uitgebreid scala aan opleidingen en trainingen aan, zodat je continu kunt werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Leren is bij ons een voortdurend proces. We stimuleren jou om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen, want we geloven dat je het beste gedijt in een omgeving die voortdurend evolueert. Dat sluit aan bij jouw verlangen om voortdurend te blijven groeien!

Samen bouwen we aan winnende teams en een formule die ongeëvenaard is in de branche. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden, en uiteraard bieden we je passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. 

 

Functieomschrijving

Als Verkoopadviseur in de buitendienst leg jij het fundament voor duurzame relaties. Met jouw natuurlijke affiniteit voor mensen geniet je van het bezoeken van klanten en het aangaan van nieuwe contacten. Buiten zijn is waar jij helemaal in je element bent! Je begrijpt echter dat het opbouwen van goede verkoopresultaten altijd begint met investeren. Het verzamelen en analyseren van marktinformatie gaat je net zo gemakkelijk af als het adviseren van klanten. Je weet hun behoeften te vertalen naar passende producten, begeleidt hen in onze vestigingen en zorgt ervoor dat ze tevreden de winkel verlaten. Ook in opvolging en administratie ben je uitmuntend. Je voelt je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties en ondersteunt de Manager Verkoop & Vestiging bij het maken van jaarlijkse afspraken en bonusbesprekingen. Met jouw overtuigingskracht weet je als geen ander de toegevoegde waarde van de dienstverlening te communiceren. Zo bouw je een loyale klantenkring op en realiseer je een indrukwekkende omzet.

Met een sterke commerciële drive en het vermogen om anderen te motiveren en te inspireren, heb jij duidelijk leiderschapspotentieel. In een dynamische omgeving zie jij mogelijkheden om te groeien, en bij ons krijg je de kans om je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Wij geloven sterk in het potentieel van onze medewerkers en bieden dan ook volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Kortom, als jij een commercieel professional bent met leidinggevende ambitie, dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Functie-eisen

Passie en vakmanschap zijn jouw kernwaarden. Je gelooft in win-win situaties en straalt dit uit in alles wat je doet. Vertrouwen is voor jou vanzelfsprekend, vanaf het allereerste contactmoment. Dit vertrouwen heb je opgebouwd in vergelijkbare commerciële functies, bij voorkeur binnen een business-to-business omgeving, bij voorkeur in de bouwsector. Je bent bekend met de vereisten van professionele verkoopprocessen en denkt en werkt op HBO-niveau, met een afgeronde opleiding in een commerciële richting, bij voorkeur gericht op verkoop buitendienst.

Daarnaast:

 • Verkopen zit in je DNA.
 • Je hebt een goed begrip van de behoeften van vakmensen.
 • Leidinggeven is een ambitie van jou.
 • Je ontmoet graag klanten buiten de vestiging.
 • Je bent proactief in het leggen van (nieuwe) klantcontacten.
 • Een winnaarsmentaliteit is jou niet vreemd.
 • Je geniet van zowel zelfstandig als in teamverband werken.
Arbeidsvoorwaarden
 • Fulltime functie van 40 uur per week
 • Salaris tussen €3129,32 en €3830,55 bruto per maand (functiegroep 8 van CAO Hibin)
 • Vakantietoeslag van 8% op salaris
 • Goede pensioenregeling
 • 24 vakantiedagen per jaar + 2 uur ATV per week op basis van fulltime dienstverband
 • Budget van €100,00 per jaar voor sport of gezonde leefstijl
 • Gebruik van leaseauto (caddy) voor zowel werk als woon-werkverkeer
 • Gebruik van mobiele telefoon (ook privé)
 • Medewerkersbonus van maximaal €500 per jaar
 • Vrijwilligersverlof waarbij je twee dagen per jaar onder werktijd vrijwilligerswerk mag doen
 • Tot 20% korting op het assortiment
 • Toegang tot ons online kennisplatform
 • Leuke teamuitjes


Functie:verkoopadviseur buitendienst
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:3129 – 3830
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via davevanwaas@mail.werktalent.nl of 31180767001. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Ervaren Verkoopadviseur Buitendienst WerkTalent 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures