Vacature Event Coördinator

Event Coördinator in Waddinxveen

Vacature Event Coördinator

 • Redactie Waddinxveen
 • 03-02-2024

Event Coördinator in Gouda

Vacature Event Coördinator


Event Coördinator

Houd jij ervan om evenementen te organiseren? Ben je creatief en vind je het leuk om nieuwe concepten te bedenken? En ben je iemand die energie krijgt van anderen en graag tot het uiterste gaat om mensen bij elkaar te brengen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.
De Betonvereniging is dé kennispartner in de beton(bouw)sector en verzorgt naast opleidingen en cursussen ook evenementen, waarmee we verschillende doelgroepen (professionals en studenten) binnen de sector met elkaar verbinden.

Elk jaar vindt in november het Beton Event plaats. Samen met de Event Manager ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de organisatie van dit evenement - een combinatie van een grote beursvloer met een inhoudelijk congresprogramma waar we jouw ideeën goed voor kunnen gebruiken. Bekijk voor een sfeerimpressie van het Beton Event dit filmpje:

[AFTERMOVIE BETON EVENT]

Maar we organiseren nog meer. Jaarlijks vinden er vier Beton Café's plaats. Dit zijn inspirerende middagen waar actuele thema's aan bod komen die de beton(bouw)sector vooruithelpen. In mei organiseren studenten Bouwkunde en Civiele Techniek de Beton Kanorace : een perfecte kans om studenten in contact te laten komen met het moois dat de beton(bouw)sector te bieden heeft.

En wie weet staat er dankzij jou binnenkort een nieuw evenement op het programma. Een festival? Een College Tour voor studenten? Of een workshop waar studenten leren van ervaren professionals uit het vak? Niks is te gek.

Wij zoeken iemand die niet bang is voor een beetje uitdaging. Iemand die snapt hoe je een traditionele sector in beweging kan brengen met eigentijdse evenementen. Iemand die verder kijkt dan alleen de praktische organisatie en écht gedreven is om ideeën tot uitvoer te brengen die perfect aansluiten bij een bepaalde doelgroep.

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt een hbo-opleiding in hospitality, eventmanagement of vergelijkbaar.
 • Je kan goed (zakelijke) evenementen organiseren en hebt daar ook ervaring mee.
 • Je vindt het leuk om mensen met elkaar in contact te brengen en blijvend te enthousiasmeren.
 • Je bent creatief, leergierig en enthousiast en denkt graag out of the box bij de invulling van onze evenementen.
 • Je bent een teamspeler die veel energie haalt uit en fijne samenwerking.
 • Je bent gestructureerd en kan goed met deadlines omgaan.
 • Je hebt kennis van de beton(bouw)sector óf staat te popelen om er meer over te leren.

WIE ZIJN WIJ?

De Betonvereniging is met 1200 leden al 95 jaar dé kennispartner voor de betonwereld. Ons kernteam van 12 collega's verzorgt samen met 160 professionals uit de sector opleidingen, cursussen, seminars, congressen en publicaties. Jaarlijks bereiken we zo'n 3.000 specialisten, met het Beton Event als hoogtepunt. Daarbij spelen technische ontwikkelingen en innovatie een belangrijke rol.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een contract van 32-40 uur per week.
 • Een salaris gebaseerd op kennis, vaardigheden en ervaring.
 • Aantrekkelijke primaire en secundaire voorwaarden.
 • Laptop en telefoon.
 • Een eigentijds kantoor in Gouda en mogelijkheden om thuis te werken.
 • 27 vakantiedagen (op basis van fulltime).
 • Een goede pensioenregeling.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleidingen en cursussen.
 • Een klein, hecht team met enthousiaste collega's in een informele en gezellige sfeer.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur je CV met motivatie naar Jagroep via . Wij houden van diversiteit. Groot/klein, jong/oud, M/V/X: iedereen is welkom. Werkervaring is een pré, maar het is vooral je enthousiasme dat telt. Heb je vragen of opmerkingen? Dan zijn we bereikbaar op . We hopen van je te horen!


over de Betonvereniging
neem gerust contact op


Functie: event coördinator Startdatum: 01-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Betonvereniging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:event coördinator
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Betonvereniging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Event Coördinator Betonvereniging 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures