Vacature Financieel medewerker

Financieel medewerker in Zoetermeer

Droom jij van een nieuwe uitdaging in de wereld van finance? Timing heeft de perfecte vacature bij een opdrachtgever in Zoetermeer. Het administratie team bestaat uit enkele collega's. Op het gehele kantoor zitten zo'n 29 personen die verschillen van leeftijd. Wij zoeken per direct iemand die 24-32 uur per week kan werken, waarbij je geniet van stabiliteit binnen een half jaarcontract, met zicht op vast. Jouw taken zijn onder andere: - Inboeken van inkoopfacturen - Verwerken van verkoopfacturen - Verwerken van bankafschriften - Assistentie bij debiteurenbeheer - Alle overige (financieel-administratieve) voorkomende werkzaamheden

Wij bieden:

Droom jij van een nieuwe uitdaging in de wereld van finance? Wij bieden je een unieke kans om aan de slag te gaan als Financieel medewerker bij ons in Zoetermeer, de perfecte locatie, goed bereikbaar met het openbaar vervoer én gratis parkeergelegenheid. Dit is een job met brede verantwoordelijkheden zoals het inboeken van in- en verkoopfacturen en het verwerken van bankafschriften. Heb je al ervaring? Fantastisch! Je verdient hier meer naar mate van ervaring, met een salaris tussen de €3.300,- en € 3.800,- bruto per maand. Bij ons vind je een goede balans tussen werk en privé in een klein gezellig team. We bieden je een halfjaar contract met uitzicht op een vast contract. En dat is nog niet alles! We bieden je continu opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Heb je minimaal een MBO werk-denkniveau, ruime ervaring in een financiële functie en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wij vragen:

Het gaat om een parttime baan van 24-32 uur per week. In deze functie werk je nauwkeurig en klantgericht om financiële vraagstukken op te lossen. Een goede match heeft de volgende kwaliteiten: • Een relevante afgeronde MBO opleiding • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie • Vaardig met Excel en boekhoudkundige systemen • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken • Je bent proactief, precies en betrouwbaar Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Graag ontvangen we je motivatie en cv.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is een van 's werelds grootste leveranciers van chemische verbindingen voor de farmaceutische industrie, voor onderzoek en ontwikkeling van medicijnen. Zij kopen in, verpakken, houden een grote voorraad aan en verkopen deze chemische verbindingen. Zij zijn constant op zoek naar nieuwe chemie met nieuwe klanten. Deze locatie in Zoetermeer is contant in ontwikkeling en aan het uitbreiden.Functie:financieel medewerker
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:25 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via mkbdenhaag@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Financieel medewerker Timing 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures