Vacature Flexmedewerker Thuiszorg

Flexmedewerker Thuiszorg in Zoetermeer

Bedrijfsomschrijving

Aethon verbindt enthousiaste studenten en ervaren professionals met zinvolle banen in maatschappelijke sectoren. Wij zijn jouw springplank naar een carrière in de zorg, de kinderopvang, bij lokale gemeenten of woningcorporaties en het onderwijs. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. We begrijpen dat de werkvelden waarin we actief zijn continu veranderen en daarom bieden we onze talenten relevante trainingen en traineeships aan. Deze zijn ontworpen om jou direct inzetbaar te maken en zorgen ervoor dat je nooit stopt met leren. Of je nu nog studeert, al afgestudeerd bent of je wilt omscholen. Wij hebben de parttime of fulltime job die jij zoekt. Begin vandaag nog met het vormgeven van je toekomst en groei door met Aethon: waar talent en maatschappelijke impact hand in hand gaan.

Functieomschrijving

Ben jij momenteel bezig met een opleiding binnen de zorgsector of heb jij al veel ervaring opgedaan door stages of eerdere bijbanen in de zorg? Of heb jij een zorggerelateerde opleiding afgerond? Dan is werken in de thuiszorg bij Variantzorg een leuke nieuwe uitdaging voor jou! En om het helemaal af te maken krijg je ook nog eens een lekker salaris wat met toeslagen kan oplopen tot €24,76 bruto per uur.

Trainingen

Natuurlijk heb jij al wat nodige kennis van de zorg opgedaan tijdens jouw studie. Omdat wij willen dat jij zo goed mogelijk voorbereid aan de slag kunt gaan bij je nieuwe bijbaan in de thuiszorg, biedt Aethon verschillende trainingen aan, zodat jij precies weet hoe jij te werk gaat bij Variant Zorg. In deze bijbaan start je met de training ADL & Transfer en Medicatie. Afhankelijk van jouw ervaring volg je ook de training Verpleegtechnische Handelingen. Hierbij valt te denken aan ADL, het omgaan met tilliften en het toedienen van medicatie. Volg je ook de training verpleegtechnische handelingen dan mag je nog meer handelingen uitvoeren. Hierbij kun je denken aan: bloedsuiker prikken, insuline spuiten, wondzorg, stomazorg: colonstoma, urostoma, katheterzorg en subcutaan injecteren. Na deze training word je ingewerkt en ga je in het wijkteam aan de slag. Zo maak je op een goede manier kennis met je collega’s, de cliënten en je werkzaamheden.

Flexmedewerker Thuiszorg bij Variant Zorg

Het is voor deze bijbaan als Flexmedewerker in de thuiszorg bij Variant Zorg belangrijk dat jij al enige praktische ervaring hebt opgedaan in de zorg. Zo heb jij bijvoorbeeld stage gelopen in de zorg, of heb je al wat werkervaring opgedaan door een leuke bijbaan in de zorg. Met jouw kennis en ervaring ga je aan de slag in de thuiszorg in Gouda/Zoetermeer. Je gaat werken in een leuk team waarin je samen met ervaren verpleegkundigen, verzorgenden en artsen thuiszorg verleent aan ouderen in de wijk. Je bent onderdeel van een gemotiveerd team waarin je veel eigen verantwoordelijkheid hebt omdat je de cliënten zelfstandig bezoekt. Je helpt cliënten op basis van een vooraf opgesteld zorgplan. Zorg op maat waar de cliënt het beste mee geholpen is. Je hebt de vrijheid om de zorg zo goed mogelijk in te vullen. Dit geeft veel voldoening in je bijbaan en je kunt enorm veel betekenen voor ouderen in de wijk. Klikt als een fantastische bijbaan in de zorg toch?

Jouw diensttijden liggen tussen 07:00 uur 's morgens en 23:00 uur 's avonds.

Functie-eisen

Je kunt goed zelfstandig werken, maar je maakt ook graag deel uit van een team. Verder heb je al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerdere bijbanen of door een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorg gerelateerde studie volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
 • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg
Arbeidsvoorwaarden
 • De vrijheid om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen
 • Een bruto uurloon vanaf €15,48 incl. 8,33% vakantiegeld
 • Toeslagen die oplopen tot wel 60%. 
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een eigen poolmanager
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Kom jij werken bij Aethon?

Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aethon via rosa.dekiefte@aethon.nl of 088 035 1500. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Flexmedewerker Thuiszorg Aethon 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures