Vacature Gastvrouw/Gastheer

Gastvrouw/Gastheer in Alphen aan den Rijn

Hieronder vind je een overzicht van onze actieve vacature(s). Staat jouw functie er niet bij, maar wil je heel graag bij ons werken? Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen naar . Wil je liever bellen of WhatsAppen? Dit kan via .

We zijn op zoek naar gastvrouwen en gastheren (parttime, fulltime en oproepkrachten)! Ben je sociaal, heb je overzicht, ben je stressbestendig en enthousiast en heb je veel plezier in het werk als gastvrouw/gastheer? Ben je in de avonden en weekenden beschikbaar? Dan maken wij erg graag kennis met je! We verwachten dat je horeca skills hebt, liefde voor mensen en affiniteit met wijn en spijs. Bij 's Molenaarsbrug kan je hier namelijk volop mee aan de slag. Tijd voor de gasten, persoonlijk contact, adviseren van de gasten en mensen laten genieten is als gastvrouw/gastheer bij 's Molenaarsbrug één van de belangrijkste punten. Door de heerlijke gerechten, fantastische ambiance en de begeleiding van de gasten door het bedienend personeel proberen wij de gasten een mooie tijd te bezorgen. Als gastvrouw/gastheer krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen tafels en assisteer je jouw collega's.

Klik op de 'gastvrouw/gastheer' titel voor de vacature!

SB 1 (1).jpg

Functie:gastvrouw gastheer
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s-Molenaarsbrug Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Gastvrouw/Gastheer ‘s-Molenaarsbrug Beheer 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures