Vacature GZ-Psycholoog / Orthopedagoog Generalist

GZ-Psycholoog / Orthopedagoog Generalist in Zoetermeer

GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist

Ben jij deskundig en praktisch ingesteld, breed-inzetbaar, analytisch, flexibel, systeemgericht en coachend én heb je een voorkeur om met een diversiteit aan kinderen en opvoeders te werken? Is het alsof je je eigen kerncompetenties leest?
Word

GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist

16-24 uur
bij de ThuisZitters, Begeleide Omgangen en de GezinsHuizen van het WilmaHuis!
Wat is het WilmaHuis?
Het WilmaHuis is een kleinschalige professionele jeugdzorgaanbieder in Zoetermeer. Het is in 2011 door Wilma Wijers-Bruins opgericht als zelfstandig Gezinshuis. In 2016 kwamen daar de Begeleide Omgang en de ThuisZitters bij. Inmiddels is het WilmaHuis gegroeid tot een gerenommeerde jeugdzorgaanbieder met een uniek aanbod aan jeugdhulpverlening.
 • De GezinsHuizen bieden een plek aan kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen
 • De Begeleide Omgang vindt plaats in huiselijk ingerichte woonkamers met open keuken of in de thuissituatie. Ouders en kinderen ontmoeten elkaar daar in een sfeer 'net als thuis', onder begeleiding van jeugdzorgwerkers van het WilmaHuis.
 • Het WilmaHuis biedt dagbehandeling aan ThuisZitters : kinderen en jongeren die tijdelijk of voor langere tijd op school uitvallen. We bieden vijf dagen in de week op reguliere schooltijden een schoolse dagstructuur met ruimte voor zelfontwikkeling en ontspanning in een mooi ingericht lokaal. Hierbij is ook aandacht voor persoonlijke behoeftes van de kinderen en jongeren in hun ontwikkeling.
Missie
De missie van het WilmaHuis is elk kind de hulp bieden die het nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen binnen de eigen mogelijkheden. Het WilmaHuis denkt in oplossingen en durft dat ook buiten de geijkte kaders te doen. Rust, reinheid en regelmaat vormen het fundament van onze organisatie waarbij het kind centraal staat. Deze missie zet de toon in alle afdelingen van het WilmaHuis.
Team
Het WilmaHuis-team bestaat inmiddels uit meer dan dertig jeugdhulpverleners. De groeiende professionalisering zorgt voor de behoefte aan een GZ-psycholoog / Orthopedagoog.

Kun jij je vinden in de missie van het WilmaHuis?
Wil jij je inzetten om kind(eren) weer in hun kracht te zetten?

GZ psycholoog/Orthopedagoog Generalist bij het WilmaHuis


Wat ga je doen?
Als GZ psycholoog bij het WilmaHuis ben je samen met je collega gedragswetenschappers verantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat en de individuele ontwikkeling van de kinderen die bij het WilmaHuis komen. Samen met de teams werk je aan een systeemgerichte, onderbouwde (maar ook werkbare aanpak) van individuele problematiek én het onderhouden van de benodigde deskundigheid in de organisatie.
De problematiek is divers, maar vaak diepgeworteld en veelal betreft het kinderen en/of gezinnen met multi-problematiek. Jij deinst hier niet voor terug en middels een snelle analyse weet jij waar de kinderen en jongeren mee geholpen zijn.
Jij draagt zorg voor het uitzetten van behandellijnen en te gebruiken methodieken en denkt met de gedragswetenschappers mee over het opzetten van een uitgebreider diagnostiekaanbod. Ook draag je bij aan behandelbeleid en waar nodig ook aan deskundigheidsbevordering in de teams. Je fungeert daarin als sparringspartner voor de gedragswetenschappers in dienst. Daarnaast voer je enkele individuele behandeltrajecten uit in samenwerking met alle interne en externe betrokkenen. Je bewaakt en evalueert de uitvoering van alle begeleidings en/of behandeltrajecten binnen het WilmaHuis en stemt onze inzet op die van andere hulpverlenende instanties af. Dit doe je uiteraard samen met het team.
Kortom, jij zorgt ervoor dat de kinderen de juiste zorg op maat krijgen en dat de hulpverlening gestroomlijnd verloopt. Tevens draag je zorg voor een stuk methodische verdieping en ontwikkeling van het WilmaHuis en je collega's. Je blijft op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen, implementeert deze en brengt ze over. Uiteraard beschik je over de benodigde expertise voor deze rol.
Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist bij het WilmaHuis:
 • Onderschrijf je de missie en visie van het WilmaHuis;
 • Heb je affiniteit met onze doelgroep en aanbod;
 • Word je enthousiast van het werken in een jonge, innovatieve, zich ontwikkelende organisatie;
 • Heb je een breed scala aan toepasbare methoden voorhanden;
 • Heb je een helikopterview en strategisch inzicht;
 • Kun je goed schakelen en communiceren met een diversiteit aan mensen;
 • Ben je stressbestendig, nuchter en optimistisch;
 • Vind je het leuk gedragswetenschappers inhoudelijk te begeleiden.

Zie je dit als uitdaging?
Dan ben jij wellicht de geschikte GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist die wij zoeken. Uiteraard beschik je over de nodige kwalificaties en ben je BIG of NVO-geregistreerd. Het is een pré als je langer dan 3 jaar relevante werkervaring hebt als GZ- psycholoog in de Jeugdzorg.
De functie beslaat ongeveer 16-24 uur in de week en valt onder schaal 12
(€4.171,02 - €6.564,26 o.b.v. 36 uur per week) van de Cao jeugdzorg.
Wat moet je doen?
Solliciteren natuurlijk!
Stuur je cv en motivatiebrief naar:

Wie weet, word jij het nieuwste WilmaHuis-teamlid
en kun je als onderdeel van het WilmaHuis daadwerkelijk iets bijdragen voor een kind dat hulp nodig heeft!


Begeleide omgang
Schuitwater 2
2715 BL Zoetermeer
T
EFunctie:gz-psycholoog / orthopedagoog generalist
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4171 – 6564
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WilmaHuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. GZ-Psycholoog / Orthopedagoog Generalist WilmaHuis 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures