Vacature Intern Begeleider

Intern Begeleider in Zoetermeer

Deel:

Fte: 0,4 | Per: 01-08-2024 | Marsgeel 14, Zoetermeer

Het Palet is op zoek naar een Intern begeleider - Primair Onderwijs

Wie zoeken wij?
Zet jij je graag in voor leerlingen die extra zorg nodig hebben én maak jij voor hen daarmee het verschil? Word dan onze collega op KC Het Palet, de leukste school in de wijk Rokkeveen! Wij zijn opzoek naar een ervaren en bevlogen Intern Begeleider die samen met onze andere Intern Begeleider en ons talentvolle en enthousiaste team, bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs en het welbevinden van onze leerlingen. Ben jij klaar voor deze uitdaging?


Wat ga je doen?
Je hebt een actieve rol in het zorgproces van onze leerlingen. Je coördineert en begeleidt dit proces om de kwaliteit te borgen. Je biedt de juiste ondersteuning aan leerkrachten, werkt nauw samen met de specialisten binnen de school en hebt daarnaast contacten met externen. Je verzamelt data en stelt concrete en ambitieuze doelen. Ook lever je een bijdrage aan de invulling en analyse van de schoolrapportage. Samen zorgen wij voor kwalitatief goed onderwijs, waar blije leerlingen tot leren komen!


Wat breng je mee?


 • Een HBO diploma
 • Een afgeronde IB-opleiding en ruime soortgelijke werkervaring.
 • Coachings-, didactische- en pedagogische vaardigheden.
 • Het vermogen mee te denken aan de ontwikkeling van de school.
 • Een flexibele houding en het vermogen je aan te passen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent tegelijkertijd op de samenwerking gericht.
 • Enthousiasme en bevlogenheid.
 • En last but not least; een passie voor leerlingen en een hart voor het onderwijs.

Wat bieden wij jou?

Bij Unicoz, 1 van de grootste werkgevers in Zoetermeer, ben je zeker op je plek! Met diversiteit in dynamiek, sfeer en soorten onderwijs bieden wij jou veel interne (groei)mogelijkheden en uitdagingen. Ook bieden wij jou:

 • Een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team.
 • Een jaarcontract voor 16 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform CAO Primair Onderwijs, schaal LC (minimaal €3321,- en maximaal €5862,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening bij het ABP en een reiskostenvergoeding conform CAO. Ook kennen wij regelingen voor een voordelige aanschaf van jouw nieuwe fiets, korting op je vakbondscontributie en korting op een fitnessabonnement naar jouw keuze.
 • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, onder meer via de Unicoz academie.
 • Een inspirerende omgeving met veel ruimte voor eigen ideeen en initiatieven en aandacht voor jouw vitaliteit.
 • Een warm welkom in ons gedreven team!

Interesse?
Neem dan contact op met via telefoonnummer of solliciteer direct via de button "Solliciteren" op deze pagina. We kijken uit naar je reactie!

KC Het Palet

Samen de wereld ontdekken!


Kindcentrum Het Palet is vernieuwend. Wij willen leerlingen die opgroeien in deze tijd van verandering een stevige basis meegeven voor hun toekomst. We streven ernaar de talenten van onze leerlingen optimaal te ontwikkelen, zodat ze goed uitgerust zijn met de juiste handvatten om hun rol in de maatschappij tot een succes te maken. School moet voor de leerlingen een veilige basis zijn waar rust en structuur heerst.

'Samen de wereld ontdekken' is ons motto. Binnen ons kindcentrum staat het ontdekken van de wereld en van jezelf centraal. We bieden de basisvaardigheden aan door middel van effectieve directe instructie (EDI), waarbij wij op papier werken en daarnaast digitale middelen inzetten om op individueel niveau aan te sluiten. Naast de basisvaardigheden werken we aan onze pijlers: Wetenschap & Techniek, Kunst & Cultuur en Bewegend Leren & Sport. We werken aan de hand van thema's waarbij de leerlingen ontdekkend en onderzoekend leren. We leren de leerlingen ook de meerwaarde van het samenwerken, naast het zelfstandig werken. Gedrag, zelfredzaamheid en emoties zijn ook van belang om met elkaar te bespreken op de basisschool. De Kanjertraining is een methode die de leerlingen preventief leert om te gaan met verschillen in gedrag, emoties en omgang met elkaar.


Door al deze ingrediënten samen te voegen, zijn wij ervan overtuigd dat alle leerlingen aan het eind van groep 8 klaar zijn om de wereld verder te ontdekken met een goed gevulde rugzak vanuit de basisschool.


Hier herken je ons aan:

- Groepsdoorbroken werken binnen de domeinen

- Investeren in de omgang met elkaar

- Ontdekkend en onderzoekend leren a.d.h.v. onze pijlers en methodes

+31Functie:intern begeleider
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3321 – 5862
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unicoz Onderwijsgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Intern Begeleider Unicoz Onderwijsgroep 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures