Vacature Junior Projectmanager

Junior Projectmanager in Zoetermeer

Junior projectmanager

Team

Ben jij een projectmanager met sterke communicatieve vaardigheden, op zoek naar een uitdagende baan waarbij techniek, het bedrijfsleven en politiek samenkomen? Dan is FME op zoek naar jou.

Bij FME zijn we ambitieus en ondernemend! Nederland is een van de meest innovatieve landen in de wereld. Dat is in belangrijke mate de verdienste van de technologische industrie. FME zet zich in voor deze ondernemers en daar zijn we trots op. Wij willen mét en vóór onze leden het verschil maken op het gebied van innovaties voor maatschappelijke uitdagingen zoals de energietransitie, gezondheid en zorg, verduurzaming en veranderingen op de arbeidsmarkt.

Met een team van 150 gepassioneerde professionals, willen wij iedereen laten ervaren dat technologie de wereld beter maakt. Onze kracht zit in onze passie en gedrevenheid. We verbinden, vernieuwen en ondernemen.

Bij FME zijn ruim 30 branches aangesloten, die verdeeld zijn over verschillende technologische marktsegmenten zoals de gebouwde omgeving, industrie, mobiliteit en meer.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een: Junior Projectmanager (32-40 uur)

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en voortgang van de projecten van aangesloten brancheorganisaties Binnenklimaat Nederland, FPT-VIMAG en NEVAT. Deze ambitieuze brancheorganisaties zijn veelal actief in de gebouwde omgeving en industrie. Je legt verbinding tussen de bedrijven en stakeholders door het begeleiden van vakgroepen, organiseren van evenementen en uiteraard, initiëren en realiseren van projecten. Zo kunnen we van elkaar leren en zodoende transities versnellen.

Het kan hierbij gaan om het uitrollen van de jaarplanning voor bestaande vakgroepen en commissies maar ook het initiëren van projecten of het betrekken van leden bij projecten en programma's. Voorbeelden van projecten die op dit moment actueel zijn binnen de branche zijn; Samen Digitaal Veilig, Fabriek van de toekomst, medewerkers van de toekomst (Update) Of, voor Binnenklimaat Nederland, het prestigieuze Programma Gezonde Gebouwen.

Je draagt bij aan het opstellen en beheren van projectplannen, communiceert met belanghebbenden en draagt bij aan continue procesverbetering. Kortom je bent spin in het web en bent verantwoordelijk voor de communicatie met alle betrokkenen. Het opbouwen en onderhouden van een netwerk van relevante externe stakeholders is daarbij cruciaal.

Tevens is het realiseren van organisatorische, kwalitatieve en financiële doelen conform vastgestelde jaarplannen en begrotingen een belangrijk onderdeel van je functie.

Wat bieden wij je?

Een organisatie en team dat groot genoeg is om het verschil te kunnen maken en klein genoeg om iedereen te kennen en te ervaren dat wat jij doet ook echt bijdraagt aan het succes van FME en de energietransitie. Ons team kent een mooie mix van net afgestudeerde professionals, mediors en medewerkers die met hun staat van dienst de organisatie door en door kennen.
Onze medewerkers voelen zich thuis en voelen zich continu uitgedaagd hun talent te benutten en in te zetten. Dit is duidelijk voelbaar binnen onze organisatie, wat maakt dat werken bij FME een fijne en uitdagende plek is om te werken.

Daarnaast mag je van ons verwachten

 • Een salaris tussen de € 3.200,- en € 5.400,- bruto op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen op fulltime basis;
 • Een laptop en mobiele telefoon van FME;
 • Thuiswerkbudget voor de inrichting van de werkplek van max. € 750,- voor 5 jaar;
 • Thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag;
 • Een keuzebudget van € 250,- voor 2024 naar rato dienstverband, voor bestemde doelen gericht op vitaliteit en smart werken;
 • Mogelijkheid tot scholing/ontwikkeling;

Wie ben jij?

Jij bent een energieke projectmanager met een grote mate van verantwoordelijkheid. Je hebt analytisch vermogen, en bent in staat dit te vertalen naar hands-on activiteiten. Je bent een verbinder die projectgroepen kan begeleiden, het overzicht bewaart en zowel de belangen van in- als externe stakeholders samen weet te brengen tot een gemeenschappelijk einddoel.

Functie eisen:

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-/wo- opleiding;
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van projecten en/of aansturen van werkgroepen.
 • Je hebt ervaring binnen of affiniteit met de technologische industrie
 • Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en verschillende belangen en kunt goed schakelen op inhoud tussen leden, politiek en andere stakeholders;

Belangstelling?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met , corporate recruter, via . Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV voor 27 mei naar Joyce Kezer .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

 • Stuur een e-mail
https://www.linkedin.com/company/fme https://twitter.com/fme_nl

Functie:projectmanager
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3200 – 5400
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FME via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Junior Projectmanager FME 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures