Vacature Junior Werkvoorbereider Villabouw

Junior Werkvoorbereider Villabouw in Reeuwijk

Ben je op zoek naar de eerste stappen in het werkveld na jouw HBO-bouwkunde? Lees dan snel verder!

In een enthousiast team van werkvoorbereiders ga je aan de slag voor de mooiste projecten uit de regio, gericht op villabouw. Dit omvat onder andere opbouw, aanbouw, verbouw en natuurlijk ook nieuwbouw. Hierbij zal je als werkvoorbereider je richten op het controleren van tekeningen, zorgen voor een juiste voorbereiding en het communiceren met alle betrokkenen. Denk hier aan onderaannemers, je eigen projectteam en natuurlijk ook de klant!

Bij deze aannemer is voornamelijk de laatste van zeer groot belang, aangezien iedere klant op maat wordt gediend. Dit maakt de projecten nog interessanter, omdat je iedere keer iets nieuws tegenkomt; aan uitdaging dus geen gebrek!Functie:Werkvoorbereider villabouw, Junior werkvoorbereider
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Junior Werkvoorbereider Villabouw Eminent Groep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures