Vacature Kantine Medewerker, Lekkerland

Kantine Medewerker, Lekkerland in Waddinxveen

Vind jij het ook zo leuk om je collega's blij te maken? Houd jij van bakken en koken én vind je het leuk om daar andere mensen van te laten genieten? Dan hebben we een hele leuke baan als kantine medewerker voor jou!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tot wel € 13,48 per uur!
  • Altijd gezelligheid in de kantine!
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Fulltime in de vakantie periode!
  • Gezellige werkomgeving!
Wie ben jij

Voel jij jezelf de nieuwe Gorden Ramsay in de keuken? Of kun je gewoon super lekkere broodjes maken? Dan is het toch heel leuk om daar je collega's blij mee te maken. Bij jou in de kantine is het altijd gezellig! Je collega's komen bij jou als ze pauze hebben, lekker sfeertje dus!

  • Beschikbaar op de vrijdagen
  • Een passie voor eten
Wat ga je doen

Je begint om 07.30 uur 's ochtends in de kantine. Je zet alles alvast klaar voor de lunch. Je maakt lekkere broodje en een gezond soepje. Af en toe staat er ook wel eens iets anders op het menu. Je collega's komen ondertussen binnen en maken een gezellig praatje. In de tussentijd ruim je ook het een en ander op. Zodat de volgende groep collega's ook in een nette kantine kunnen lunchen. Aan het einde van de dag rond 14:30 uur laat je natuurlijk alles netjes achter voor de volgende dag.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij de grote on-the-go consumptie bedrijf van Waddinxveen. Het leuke hier is dat bijna iedereen elkaar hier kent. En als kantine medewerker komt iedereen bij je voorbij. Ons kent ons! De sfeer hier is top. Is het warm weer? Dan komen ze langs met lekkere ijsjes of frisdrank! Dat zie je niet overal, toch?!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Kantine Medewerker, Lekkerland, Medewerker bediening horeca
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via marktmidden@tempo-team.nl of 0182-510966. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Kantine Medewerker, Lekkerland Tempo-Team 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures