Vacature KAS-Medewerker

KAS-Medewerker in Boskoop

Kolster b.v. zoekt:

Kas-medewerker

Kolster b.v.


Kas-medewerker

Kolster b.v.

Boskoop

38 uur

Werkzaamheden:

In deze functie zorg je voor de teeltvoorbereiding en kaswerkzaamheden , wo steksteken, planten van plantmateriaal, oppotten, handmatig knippen en verzamelen van gewas, sorteren, gewasverzorging, onkruid verwijderen, snoeien en uitdunnen.

Wij vragen:

Mimimaal MBO werk en denkniveau Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijk werk Je bent een prettige persoonlijkheid, een goede samenwerker.

Bijzonderheden:

Wij bieden:

Werken met de mooiste Magical-planten Een zelfstandige functie bij een solide groeiend bedrijf met een dynamische werkomgeving en gevarieerde werkzaamheden in een informele werksfeer. Ruime mate aan verantwoordelijkheid Aantrekkelijke salariëring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Liefst 38 uur maar deeltijd is eveneens mogelijk.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Pensioenvoorziening, 8,25 % vakantiegeld, cursus-mogelijkheden, reiskostenvergoeding.Functie:medewerker kas
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. KAS-Medewerker Boskoop Werkt 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures