Vacature Kwekerij Medewerker

Kwekerij Medewerker in Boskoop

Gemotiveerde Allround kwekerij medewerker

Griffioen Wassenaar


Stefan Verbunt

Gemotiveerde Allround kwekerij medewerker

Griffioen Wassenaar

Reeuwijk

32-40 uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

Wij zoeken een medewerker die: - graag met planten wil (leren) werken, - er van houdt om buiten te werken (en in de kas), - de kans wil om op termijn door te groeien naar meer eigen verantwoordelijkheid en wellicht een voormanfunctie. Wat je gaat doen is zeer breed. Zoals plantenverzorging op de kwekerij, het rapen en kloppen van planten, maar ook klaarmaken van orders voor verzending in de loods. En wellicht op termijn het aansturen van enkele collega's tijdens uitvoer van de werkzaamheden.

Wij vragen:

Je vooropleiding is niet belangrijk, evenals of je wel of geen ervaring hebt in het werken met (vaste) planten. Ook als schoolverlater of BBL-er ben je van harte welkom! Voor ons is het allerbelangrijkst dat je gemotiveerd bent en je wilt inzetten om de werkzaamheden je zo snel mogelijk eigen te maken. Onze voorkeur gaat er naar uit dat je de Nederlands en/of de Engelse taal spreekt, en dat je Nederlands kunt lezen. Als je al een heftruckdiploma hebt is dat mooi, maar ook superfijn als je bereid dit certificaat te halen. De fysieke werkzaamheden vragen wel een redelijke conditie (of die bouw je bij ons vanzelf op), en voor het beladen van de karren/pallets is een lengte van minimaal 1,65 m toch wel belangrijk.

Wij bieden:

We bieden je een mooi salaris, gezellige collega's, en de mogelijkheid om je in deze functie verder te ontwikkelen met daarbij passende opleidingen. Stuur dan vandaag nog een mail naar met daarin een korte toelichting waarom je graag op deze baan wilt solliciteren, en wie weet, zien we je volgende week al voor een nadere kennismaking.Functie:kwekerijmedewerker
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Kwekerij Medewerker Boskoop Werkt 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures