Vacature Leerling (Persoonlijk) Begeleider BBL Gouda

Leerling (Persoonlijk) Begeleider BBL Gouda in Boskoop

Leerling (persoonlijk) begeleider BBL Gouda en Boskoop

Voor de locatie De Zijde in Boskoop en de locatie Het Baken in Gouda zijn we op zoek naar een Leerling (persoonlijk) begeleider voor 24 tot 28 uur uren per week.
Zoek jij een baan waarin geen dag hetzelfde is? Wil jij je graag ontwikkelen als leerling begeleider? Dan ben jij bij Philadelphia helemaal op je plek!

We ondersteunen elke dag meer dan 9.500 cliënten bij het leiden van hun eigen leven en durven los te laten als het kan. We wijken van de gebaande paden af als dat in het belang is van de cliënt. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap.

Dit krijg je van ons
We bieden de mogelijkheid om te kunnen starten als aspirant leerling om in de eerste periode kennis te maken met het werk in de zorg. Na deze aspirant periode word je, na goedbevinden en instemming van beide kanten, leerling en start je de (interne) opleiding. Dit is een landelijk erkende opleiding tussen de 1,5 en 3 jaar bij een opleidingsinstituut waar Philadelphia een samenwerkingsovereenkomst mee heeft of bij een regionaal ROC.
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Dat doen we door samen te werken en elkaars kwaliteiten te kennen en te gebruiken. Om je werk goed te verrichten staat er een hecht team van betrokken collega's voor je klaar, zodat je je verhaal kwijt kunt na een uitdagende werkdag.
Wij bieden jou:

 • Salaris, volgens de CAO Gehandicaptenzorg , afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Je start met een aspirant leerling contract van 3 maanden en bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
 • Ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.
 • Verschillende trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden .

Jouw werkplek
Als leerling begeleider kom je te werken in een gedreven en enthousiast team met ongeveer 10 collega's. De locatie is een kleinschalige woonvoorziening in een rustige buurt, waar begeleiding wordt geboden aan jonge mensen met licht of matig verstandelijke beperking. De locaties zijn goed bereikbaar per fiets, auto of OV. Je kunt gratis parkeren voor de deur. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. De cliënten hebben dagbesteding en/of werk.
Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de cliënten helpt om de wereld om hen heen te begrijpen. Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere cliënt net even wat anders. De mensen die dagelijks bezig zijn met het leveren van goede zorg en ondersteuning weten wat de cliënt nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Bij Philadelphia krijgen juist zij door zelf- organiserend te werken de ruimte en het mandaat om dat zo individueel en goed mogelijk te doen. Hierdoor zijn we als organisatie flexibel en schakelen we snel op ontwikkelingen in de zorg en maatschappij.
Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij bent altijd nabij en betekent écht iets voor ze.

 • Je bouwt als leerling mee aan het creëren van een veilige (woon)omgeving waarin je de cliënten helpt bij het leiden van een gewoon leven
 • Je geeft de cliënten vertrouwen en rust door het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid
 • Je geeft hulp bij de dagelijkse zorg en maakt plezier met de cliënten

Samen met je collega's zoek je naar zinvolle activiteiten, bied je hulp bij de dagelijkse zorg en geef je cliënten de ruimte om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.
Over jou
Je bent gemotiveerd en flexibel voor een baan in de gehandicaptenzorg en de daarbij behorende opleiding. Je staat open voor nieuwe situaties, en de visie van Philadelphia spreekt jou aan.
Jij herkent je in het volgende:

 • Je hebt de middelbare school afgerond en wilt graag een opleiding volgen in de zorg en welzijn sector.
 • Je bent al bezig met een BOL opleiding (niveau 3/4) en wilt switchen naar een BBL opleiding.
 • Je bent al in het bezit van een zorg/ welzijn gerelateerde niveau 2 opleiding en wilt doorstromen naar niveau 3 of 4. Indien gewenst, kun je bij een regionaal ROC een opleiding doen.
 • Je hebt een andere opleidingsachtergrond (hbo) of je bent werkzaam in een andere bedrijfstak en wilt als zij-instromer overstappen naar een zorg gerelateerde functie bij Philadelphia.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 18 februari . Het vacaturenummer is 4413.
Neem dan contact op met Stefan van den Berg, Coördinator Beroepspraktijkvorming, op telefoonnummer .
Interne sollicitanten gaan voor bij gelijke geschiktheid. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat medewerkers de mogelijkheid hebben zich verder te ontwikkelen.
We maken geen gebruik van werving- en selectiebureaus.

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Leerling (persoonlijk) begeleider BBL Gouda en Boskoop

Adres

Zijde, 1, 2771 EJ, Boskoop


26 - 31 uren, 20 - 25 uren

mbo niveau 3, mbo niveau 4

FWG 35 (min € 2338,- en max € 3294,-)

Sluitingsdatum 18 februari 2024

Vacaturenummer: 4413

Stefan van den Berg
Coördinator Beroepspraktijkvorming

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:bbl leerling persoonlijk begeleider
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2338 – 3294
Uren per week:20 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Leerling (Persoonlijk) Begeleider BBL Gouda Philadelphia Zorg 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures