Vacature Logopedist

Logopedist in Waddinxveen

Logopedie Groene Hart is een dynamische logopediepraktijk in Gouda en Waddinxveen. Wij leveren allround logopedische zorg en streven ernaar uw hulpvraag met maatwerk te beantwoorden. Iedere logopediste binnen ons team heeft haar eigen specialisaties en ervaring.

Wij proberen zo goed mogelijk te kijken wie uw klachten het beste kan behandelen. In onze praktijk zien wij kinderen en volwassenen met stem-, spraak-, taal-, slik- en gehoorproblemen.

Waar vind je ons

Wij hebben drie locaties: één in Goverwelle, één in Bloemendaal/Plaswijck ("de Leeuwensprong") en een in Waddinxveen. De locaties bevinden zich centraal in de wijk en maken onderdeel uit van een multidisciplinaire (behandel)setting. Vanuit deze positie kunnen wij, indien nodig, snel doorverwijzen, integraal behandelen, advies geven en advies vragen.

Op indicatie van een arts behandelen wij aan huis. Wij onderhouden goede contacten met peuterspeelzalen en scholen in Gouda,Waddinxveen e.o.

Naast onze logopedische taken geven wij voorlichtingen over spraak- en taal en eet- en drinkontwikkeling bij kinderen. Ook verzorgen wij gebarencursussen voor ouders en professionals.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel met één van onze locaties of mail naar

In het zonnetje: Logopedie Groene Hart en Logopedie Kapaan zijn samen sinds de overname van de locatie in Waddinxveen

In februari 2023 heeft van Logopedie Groene...

De jaarlijkse gebarencursus peutermodule, gegeven door is volgens cursisten geslaagd. Voor het eerst sinds drie...

Leren bij de logopedist

Vrijdag 24 februari is oud-collega Marjolein Snoeij in de praktijk geweest. Zij werkt nu als redacteur en kwam samen met een fotograaf om een artikel te schrijven over De Dag van de Logopedie, op...


Wij zoeken spraakmakende collega die ons team kan versterken voor minimaal 2 tot 4 dagen per week voor onze nieuwe locatie in Waddinxveen. Wij bieden een werkplek waarbij directe betrokkenheid van collega's en coaching centraal staat.

Ben jij de logopedist die graag ons team komt versterken? Neem dan contact met ons op of stuur je motivatiebrief en C.V. naarFunctie:logopedist
Startdatum:23-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Logopedie Groene Hart via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Logopedist Logopedie Groene Hart 23-02-2024

Bekijk ook andere vacatures