Vacature Master Data Specialist

Master Data Specialist in Reeuwijk

Nederlands

Reewal 18
2811 PT
Nederland

Vergeer Holland

06-01-2022 /Bodegraven/Woerden Fulltime en Parttime MBO

06-01-2022 /Woerden/Bodegraven Fulltime MBO

Vacaturedetails

Werkgebied

Zuid-Holland

Contract

Opleidingsniveau

HBO

Salaris

Branches


Master Data Specialist

Van 23-05-2024 Locatie Uren n.v.t. Opleiding HBO

Master Data is door de organisatie als belangrijk strategisch speerpunt gedefinieerd voor het heden en voor de toekomst. Vanuit een procesgerichte aanpak, bouwt de organisatie aan een stevig datafundament, waarmee zowel de huidige als de toekomstige bedrijfsprocessen ondersteund kunnen worden. De Master Data Specialist is de spil in het proces om het datafundament verder vorm te geven, uit te bouwen en breed in de organisatie toepasbaar te krijgen. De Master Data Specialist is actief vanuit de afdeling Supply Chain, maar zal gaan bouwen aan een Master Data organisatie die vanuit een matrix-structuur opereert en van daaruit een breed bereik heeft binnen de organisatie.

Eigentijds familiebedrijf

Vergeer is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske . We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 550 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

Welke verantwoordelijkheden heb je in deze functie?

 • Vertalen van tactische bedrijfsplannen naar concrete Master Data Management doelstellingen
 • Ontwikkelen van een lange termijn visie en standaarden rondom Master Data Management
 • Master Data Management inzetten ter herkenning van business improvement kansen
 • Verantwoordelijk voor het beheer en borgen van een continue kwaliteit van de Master Data
 • Vraagbaak voor de business met betrekking tot Master Data gerelateerde zaken/projecten
 • Archivering van wijzigingen aan Master Data
 • Opzetten van en werken volgens KPI's met betrekking tot Master Data Management om hiermee continue verbetering binnen Master Data Management te realiseren
 • Inbrengen van kennis en expertise in projecten en zorgdragen voor correcte Master Data integratie
 • Voeren en voorzitten van periodiek gestructureerd overleg met collega's die vanuit de matrix-structuur een rol vervullen binnen Master Data Management

Ervaring in een soortgelijke functie, met ERP-systemen, is belangrijk om een goede invulling aan deze functie te kunnen geven. Daarnaast zoeken wij een kandidaat met een assertieve en klantgerichte houding. Accuratesse, zelfstandigheid en communicatieve vaardigheden staan centraal in deze functie.

Wat bieden wij jou?

Vergeer biedt een functie in een dynamische, doch financieel stabiele omgeving. Je ontvangt een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden waaronder bijv. een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage. Daarnaast bieden wij een omgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Reageer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.

En tijd voor Vergeer. Een wereldbedrijf. Gewoon uit Nederland.

Want werken voor een gewoon bedrijf, dat kan altijd nog.

Vergeer Holland

Vergeer en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want al in de 17e eeuw werd door de se familie kaas gemaakt. Het huidige bedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een zeer innovatieve kaasverwerker.
In 1934 begon Dirk Vergeer met de verkoop van de ambachtelijke kaas die zijn ouders maakten. Eerst in de omgeving, maar al snel ook in Limburg en de Achterhoek. In de Tweede Wereldoorlog stagneerde de kaasproductie, maar in 1945 ging het bedrijf op volle kracht verder. Vergeer opende op meerdere locaties distributiepunten en kocht nu ook fabriekskaas in, die vervolgens door Vergeer Holland gerijpt en verwerkt werd.


Functie:master data specialist
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Master Data Specialist Vergeer Holland;Vergeer Kaas 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures