Vacature Medewerker Receptie

Medewerker Receptie in Bleiswijk

Medewerker receptie (20 - 24 uur)

  • Part time
  • Bleiswijk
  • Elysium

De uitdaging
Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Dat begint met een warm ontvangst bij aankomst. Een vlotte en vriendelijke incheck, duidelijke uitleg en een warm welkom. Je kan goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt hier op en persoonlijke en spontane manier op in. Hierdoor weet je ook goed de gast te adviseren over de wellnessrituelen, de behandelingen en de mogelijkheden in het restaurant. Heeft een gast dit niet van tevoren gereserveerd? Geen probleem! Jij kan dit ter plekke voor de gast regelen.

De eerste indruk én de laatste indruk, die vindt plaats bij de receptie. Want aan het eind van de dag of avond komt de gast hier uitchecken. Als gasten volledig ontspannen én met een glimlach weer naar huis gaan dan is jouw missie geslaagd.

Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.

Wat zijn de taken van een medewerker receptie? - Ontvangen en inchecken van gasten; - Uitchecken en afrekenen met vertrekkende gasten; - Promoten van arrangementen, dagaanbiedingen en producten; - Aannemen en eventueel afhandelen van klachten; - Adviseren en toelichten aan eerste medewerker receptie; - Lichte administratieve werkzaamheden; - Verstrekken van algemene informatie aan gasten; - Beheren van de gebruiks- en verbruiksvoorraad; - Zorgdragen aan een representatieve werkomgeving.

Past dit bij jou? - Je bent spontaan, attent en hebt een groot gevoel voor gastvrijheid; - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; - Je bent commercieel ingesteld; - Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie; - Je bent flexibel inzetbaar; - Je steekt zelf ook de handen graag uit de mouwen; - Je houdt je hoofd altijd koel, zelfs op de meest hectische momenten.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Ruimte om door te groeien; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uitmaken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Getagd als: Elysium

ElysiumFunctie:medewerker receptie
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Medewerker Receptie International Wellness resorts 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures