Vacature Meubelmaker / Interieurbouwer

Meubelmaker / Interieurbouwer in Oudewater

Logo Van Dam transparantLogo Van Dam transparant

VAN DAM INTERIEURBOUW

Van Dam Interieurbouw is een jong, professioneel en groeiend bedrijf gevestigd in Oudewater. In 2006 is Van Dam Interieurbouw opgericht door . Wat begon als eenmanszaak is in de loop van de jaren gegroeid naar een bedrijf met zes man sterk. Naast het aannemen van particuliere projecten werken wij geregeld samen met diverse aannemers. Voor hen realiseren wij complete wooninrichtingen naar wens. Mede door deze groei is de oorspronkelijke werkplaats in Papekop ingeruild voor een mooi pand op het industrieterrein van Oudewater. Naast een werkplaats is hier tevens de showroom gevestigd waar de ontelbare mogelijkheden bewonderd kunnen worden. Diverse stijlen, materialen, kleuren; wij kunnen al uw dromen waarmaken!

VERRASSEND MAATWERK

Van Dam interieurbouw is gespecialiseerd in het maken van een inrichting die past bij uw woonwensen. Voor zowel woning- als bedrijfsinterieur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alles op ons; van ontwerp tot realisatie. Het enige dat u hoeft te doen, is uw wensen opgeven. Nadat wij een ontwerp naar wens hebben gemaakt, zorgen wij voor de uitvoering en plaatsing. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit en realiseren wij elk project met uiterste precisie en vakmanschap.

WIE ZIJN WIJ ?

Van Dam Interieurbouw kenmerkt zich door vakkundig personeel. Het hechte team van acht personen bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Wij kenmerken ons door enthousiasme, creativiteit en expertise. Hiernaast hebben wij een ijzersterk gehoor dat in combinatie met ons inlevingsvermogen voor mooie ontwerpen en tevreden klanten zorgt.

Gezocht: Enthousiaste ervaren zelfstandig meubelmaker / interieurbouwer!

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste ervaren zelfstandig interieurbouwer / meubelmaker. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en passie. Kun jij met plezier ontwerpen, vervaardigen en uitvoeren en realiseer jij dit met uiterste precisie, dan ben jij onze man of vrouw!

Het is een pre als je tevens aan onderstaande kenmerken voldoet:

  • Minimaal 4 jaar ervaring
  • Vanaf tekening kan werken
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken
  • Flexibel bent
  • In het bezit van minimaal Rijbewijs B.

Je bent zowel werkzaam in onze werkplaats in Oudewater, als op locatie om de producten te plaatsen en af te werken.

Soort dienstverband: voltijd (deeltijd in overleg)

Ben jij of ken jij diegene die wij zoeken? Stuur ons een mail via of geef Arjon een belletje op .Functie:meubelmaker/interieurbouwer
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dam Interieurbouw B.V.;Van Dam Interieurbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Meubelmaker / Interieurbouwer Van Dam Interieurbouw B.V.;Van Dam Interieurbouw 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures