Vacature Monteur Gevelliftinstallaties

Monteur Gevelliftinstallaties in Bleiswijk

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Als monteur Gevelliftinstallaties ben je verantwoordelijk voor de complete installatie van gevel liften. Dit wil dus zeggen dat je geen hoogtevrees hebt, je werkt namelijk altijd op (grote) hoogte. Zo kom je op diverse projecten voor de installatie van Gevel liften. Hieronder lees je meer over de werkzaamheden van een Monteur Gevelliftinstallaties;

 • Het oplossen van storingen en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren;
 • Advies geven over de installaties, onderhoudscontracten en eventuele vervolg stappen;
 • Zelfstandig op pad met je volledig ingerichte werk bus.
Functie-eisen

Heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel en hou je van een uitdagende baan? Dan kan je als Monteur Gevelliftinstallaties goed uit de voeten. Dit zijn de aanvullende functie-eisen;

 • Een afgeronde (MBO)opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
 • Enige recente technische ervaring;
 • In het bezit van een rijbewijs B.
Arbeidsvoorwaarden

Een Monteur Gevelliftinstallaties is proactief en oplossingsgericht richting de klant. Hier staan natuurlijk ook een aantal beloningen tegenover:

 • Een salaris dat kan oplopen tot €3.200,- bruto per maand;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (m.b.t. pensioen regeling);
 • Tablet/Telefoon van de zaak;
 • Bus van de zaak;
 • Mogelijkheid om aanvullende cursussen/opleidingen te volgen;
 • Reiskosten vergoeding.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Sem Kerkhof! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-58978367 of via de email sem.kerkhof@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:liftmonteur
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via sem.kerkhof@vnom.nl of De heer K. Kerkhof. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Monteur Gevelliftinstallaties VNOM 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures