Vacature Monteur Service Werkplaats

Monteur Service Werkplaats in Alphen aan den Rijn

Monteur Service Werkplaats

Date: 16 Jan 2024

Company: Aebi Schmidt Group

Uren: 40

Voor onze werkplaats zijn we op zoek naar een Monteur Veegmachines. Als Service Monteur voor de veegmachines ben je verantwoordelijk voor het afleveren, onderhoud en reparatie van de veegmachines. Dit zijn zelfrijdende veegmachines vanuit het hele land. Hierbij kun je dus werken aan een machine uit Deventer, maar ook uit Amsterdam of Rotterdam. De werkzaamheden zijn voornamelijk in de Werkplaats in Holten, af en toe kan het voorkomen dat je een reparatie onderweg uitvoert. Verder zul je ook bij de Service Werkplaats Gladheid ondersteunen waar nodig.

Je komt terecht in een groeiend team en willen graag dat je meedenkt over hoe de werkplaats van de toekomst er uit moet komen te zien.

Wat vragen wij?

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau op technisch vlak
  • Je hebt technisch inzicht en kennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en motor techniek of bent bereid dit te leren
  • Je bent in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken
  • Je bent sociaal vaardig en kan gaat samen met je collega's voor het beste resultaat
  • Je bent van nature leergierig, enthousiast en flexibel
  • Rijbewijs T is een pre

Waar kom je te werken

Je komt terecht in de Service Werkplaats, hier werken ongeveer 20 personen in het Magazijn en als Monteurs. In deze functie werk je samen met je collega's aan het onderhoud en de reparaties van onze veegmachines. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je ingewerkt wordt en de machine van binnen en van buiten goed leert kennen. De sfeer is informeel en gezellig.

Maatwerk en succesgericht - jouw perspectieven:

Je werkt binnen een zowel dynamisch als internationaal team. Binnen de afdeling wordt gezorgd dat jij goed ingewerkt wordt.

Aantrekkelijke voorwaarden zijn vanzelfsprekend. Individuele verantwoordelijkheid, korte besluitvormingstrajecten en een vriendelijke en teamgerichte sfeer met open en directe communicatie vormen de basis voor je persoonlijke ontwikkeling als actieve en zelfbewuste medewerker van de Aebi Schmidt Groep. Je bent welkom om je eigen ideeën en voorstellen te delen en zo een substantiële bijdrage te leveren aan de professionalisering van het bedrijf.

Interesse?

Wil je solliciteren? Dat kan! Neem dan via Whats-App of telefonisch contact met ons op via .Functie:monteur service werkplaats
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aebi Schmidt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Monteur Service Werkplaats Aebi Schmidt 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures