Vacature Netwerk Specialist

Netwerk Specialist in Reeuwijk

Ervaren netwerk specialist

LAV 3873

Ben jij al een aantal jaar werkzaam als netwerkspecialist? Haal jij voldoening uit het ontwerpen, inrichten, beveiligen en beheren van complexe netwerken? Werk je graag samen in een team van specialisten om tot het perfecte netwerkontwerp te komen? Kom dan met ons werken!

Wat ga ik doen?

Als ervaren netwerkspecialist bij jij hét aanspreekpunt voor alle infrastructurele uitdagingen binnen ons team. Je installeert en configureert alle soorten fysieke en virtuele netwerkproducten op basis van een door jou gemaakt ontwerp en plan. Deze heb je in de voorbereiding afgestemd op de functionele wensen en eisen van de opdrachtgever en besproken met je collega's die zich ontfermen over de servers en applicaties. Dit doe je voor zowel ons eigen Secure Cloud Platform als voor verschillende opdrachtgevers voor wie wij hybride en complexe infrastructuren beheren.

Wat wordt er van me verwacht?

Wij verwachten dat je minimaal een afgeronde MBO-opleiding hebt (HBO is een pre) en in het bezit bent van een rijbewijs. Je hebt ook minimaal 3 jaar ervaring met het beheren van (complexe) netwerken. Je bent communicatief sterk en vriendelijk in de omgang. Overleg met medespecialisten gaat je goed af en je weet de klantwens te vertalen naar een solide en veilig netwerkontwerp. Je werkt nauwkeurig en je spreekt en schrijft goed Nederlands. Tevens ben je minimaal CCNP- of vergelijkbaar gecertificeerd en ben je goed op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van netwerksecurity , -design en performance.

Wat bieden we jou?

 • Een fulltime functie
 • Een vast contract
 • Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een auto van de zaak
 • Een ruim opleidingsbudget voor je persoonlijke ontwikkeling en het behalen van relevante certificeringen
 • Hybride werken
 • Ook niet onbelangrijk: een hecht en ambitieus team en regelmatig een bedrijfsuitje

Klinkt goed! Wat moet ik doen?

Of stuur meteen je cv met motivatie naar .

Laurens & Nivard IT Services B.V.

 • Buitenomweg 13
 • 2811 BM Reeuwijk


Functie:netwerk specialist
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Laurens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Netwerk Specialist Stichting Laurens 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures