Vacature Ontwikkelmanager

Ontwikkelmanager in Woerden

Bolton

Waar bent u naar op zoek?

Werken bij

Sluiten

Ontwikkelmanager Wonen (Enige jaren ervaring)

Bolton Groep

Ontwikkelmanager

De interessantste vacature in tijden!

Exact op het goede moment. Helemaal voor jou. Deze mooie job als zelfstandig ontwikkelmanager in het beste en meest enthousiaste ontwikkelteam van Het Groene Hart!

Wie zijn wij?
Bolton is een woningontwikkelaar en -bouwer uit Woerden. Onze kernwaarden zijn Ondernemend, Trots en Betrouwbaar. Dat zie je terug in alles wat wij doen. Qua duurzaamheid hebben we mooie stappen gezet. Een mooi voorbeeld is onze Groene Menukaart waarmee we groene opties aanbieden voor onze steeds milieuvriendelijker Bolton Woning. Ook hebben we meegetekend met het convenant Duurzame Woningbouw en investeren we in het Bolton Bos.

Als ontwikkelmanager werk je voor Bolton Ontwikkeling, onderdeel van de Bolton Groep. Wij verwerven locaties door deze voor eigen rekening en risico aan te kopen of middels prijsvragen en samenwerkingen. We doen de gehele opstalontwikkeling en dragen daarna onze projecten over aan Bolton Bouw. We werken van concept naar project en willen impact maken. Daarbij houden we voor oog voor wie we het doen: "De omgeving van de mens is de medemens!

"

Ons gezellige én ambitieuze ontwikkelteam bestaat uit 7 personen, die jou erg graag als nieuwe collega erbij willen hebben. De Bolton Groep bestaat uit ongeveer 100 collega's. Boven alles is Bolton een familiebedrijf. Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en bouwen we mooie projecten. Ons Team Oranje blijft zorgen voor mooie initiatieven en een prettige werkomgeving. Zo versterken we samen het "Oranje-gevoel" van werken bij Bolton.


Als ontwikkelmanager heb je:
- Enkele jaren ervaring in gebiedsontwikkeling/projectontwikkeling bij een bouwer, ontwikkelaar of als adviseur. - Deze relevante werkervaring is voor ons écht belangrijk
- De energie om projecten te managen
- Zin om prijsvragen te doen en op acquisitiepad te gaan
- Ervaring en affiniteit met werken in projectverband
- Een relevante opleiding afgerond.

Als Ontwikkelmanager ben je:
- Vindingrijk en vol met initiatief
- Kritisch en heb je lef
- De positieve teamspeler die van afwisseling houdt
- Vasthoudend en accuraat
- Verantwoordelijk om veelbelovende leads verder uit te werken
- Helemaal vrij hoe jij je netwerk opbouwt en onderhoudt.
Wat bieden wij jou?
- Een heel leuk en betrokken ontwikkelteam die je snel thuis zal maken in de projecten en organisatie
- Een prettige werksfeer in ons moderne kantoor met ons eigen sfeervolle Bolton Café. Heel vermakelijke teamuitjes en een actieve PV
- Vrijheid om je eigen, uitdagende projecten op te pakken
- Goede werk/privé balans. Het is toch echt de bedoeling dat jij je in de avond en weekenden weer kunt opladen
- De ruimte om je eigen functie verder in te vullen. Jouw ambities en interesses bepalen de richting waarin je door kunt groeien binnen Bolton.
- Een financieel kerngezonde organisatie met een lange termijn visie
- Hybride werken
- Ruimte voor innovatie. Heb jij een goed idee? Dan bieden wij jou de ruimte en middelen om dit idee tot wasdom te brengen
- Een goed salaris en een auto, laptop en telefoon van de zaak. Arbeidsvoorwaarden cf. de CAO Bouw & Infra - UTA.

Geintereseerd en langskomen voor een bak koffie?
Neem dan vrijblijvend contact op met () via of . Je kunt ook jouw korte motivatie en curriculum vitae sturen naar Anita Vastenburg (HR Manager). Haar mailadres is .

"Elke mus is een vogel, maar niet elke vogel is een mus". We zoeken naar de geschikte ontwikkelmanager, er is geen deadline op deze vacature.

Meer weten over Bolton? Kijk dan op https://www.boltongroep.nl/wie-zijn-wij/Functie:ontwikkelmanager
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bolton Ontwikkeling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Ontwikkelmanager Bolton Ontwikkeling 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures