Vacature Operator

Operator in Alphen aan den Rijn

Operator GFT

Werkgever
Indaver

Locatie
2408 ZA Alphen aan den Rijn, Nederland

Type contract
Fixed Term Contract


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Operator binnen een "waste to energy" organisatie lever je een bijdrage aan de compostering van GFT, het opwekken van Biogas en vloeibare groene CO2. Het betreft een uitdagende en diverse functie. De ene week werk je vanuit de controlekamer waarbij je het proces overziet en waar nodig bijstuurt. Vervolgens loop je een week in de composteringsruimte en ben je verantwoordelijk voor het composteringsproces. Je zorgt er mede voor dat onze machines optimaal werken en storingen snel verholpen worden. De week erop ben je technische operator en ben je verantwoordelijk voor het vergistingsproces, zodat we maximaal Biogas en vloeibare groene CO2 produceren.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als Operator werk je samen met je collega's aan de borging van het proces en de kwaliteit van de eindproducten, Biogas, vloeibare groene CO2 en A-kwaliteit compost. Je zorgt er met jouw collega's voor dat de locatie optimaal kan draaien, en bent bezig met het continu verbeteren. Je draagt daarbij zorg voor een goed en veilig verloop van de dagelijkse procesgang, conform de geldende regels met betrekking tot veiligheid, milieu en vanuit de 5s systematiek

Hoe maak je het verschil?

 • Je bent technisch ingesteld en beschikt over mbo-4 werk en denkniveau.

 • Je bent in bezit van VAPRO A/ VCA en/of bereid dit en andere veiligheidscertificaten te halen.

 • Je bent een teamspeler, kunt zelfstandig werken en spreekt collega's op een positieve manier aan op hun verantwoordelijkheden.

 • Je werkt in dagdienst en bent bereid om consignatiediensten mee te draaien (1 keer per 4-6 weken kan dit deels vanuit huis).

Wat bieden wij jou?

 • Een prima salaris en pensioenregeling.
 • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega's.
 • Elke maandag samen de week opstarten met een ontbijt.
 • Werken in dagdienst en e en klein hecht en gemotiveerd team.

Waar kom je te werken?

Bio Power Alphen is een hoogwaardige, duurzame vergistingsinstallatie voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT-afval). Je komt terecht in een team van ongeveer 10 medewerkers dat goed samenwerkt en zijn verantwoordelijkheid neemt.Functie:operator
Startdatum:21-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Indaver via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Operator Indaver 21-01-2024

Bekijk ook andere vacatures