Vacature Operator

Operator in Reeuwijk

Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
Nederland

Vergeer Holland

06-01-2022 Reeuwijk/Bodegraven/Woerden Fulltime en Parttime MBO

06-01-2022 Reeuwijk/Woerden/Bodegraven Fulltime MBO

Vacaturedetails

Werkgebied

Zuid-Holland
Reeuwijk


Operator (Reeuwijk)

Van 30-11-2023 Locatie Reeuwijk Uren n.v.t. Opleiding n.v.t.

Wij zijn op zoek naar Operators voor onze locatie in Reeuwijk! Wil jij werken met onze automatische productielijnen? Ben je zelfstandig, pro actief en inzetbaar in de drieploegendienst? Solliciteer dan direct.

Eigentijds familiebedrijf

Vergeer is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske Reeuwijk. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 550 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

Wat zijn de taken van een Operator?

  • Inwerken, begeleiden en motiveren van (nieuwe) medewerkers
  • Functioneren binnen Performance Management
  • Verantwoordelijk voor sturen op efficiency van de lijn, om een zo optimaal mogelijk productieresultaat te verkrijgen
  • In hoge mate proactief sturen op voldoende en correcte aanwezige materialen en juist en tijdig afvoeren van het eindproduct
  • Tijdig ingrijpen bij dreigende technische storingen en een juiste inschatting maken ten aanzien van de te nemen noodzakelijke stappen en in te schakelen personen ter voorkoming van storingen in en stagnatie van het productieproces
  • Verantwoordelijkheid nemen voor hygiënisch en veilig werken
  • Vertalen van geconstateerde problemen en communiceren met je leidinggevende

Competenties

Soms werk je zelfstandig, maar je staat natuurlijk niet alleen aan de lijn, dus samenwerken is van groot belang. Voor het instellen van de machines is nauwkeurigheid en resultaatgerichtheid een musthave in jouw competenties. Je hoeft niet alles direct te kunnen, maar een drive om te willen leren komt goed van pas. Naast bovenstaande competenties is het belangrijk dat je enthousiast bent en dat je graag aan de slag wilt gaan. Je dient minimaal een jaar werkervaring te hebben in een soortgelijke functie en de Nederlandse taal goed te beheersen. Tevens ben je beschikbaar in de drieploegendienst.

Wat bieden wij jou?

Vergeer biedt een afwisselende functie in een betrokken team. Je ontvangt een marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage, een reiskostenvergoeding en een fietsplan met hoge werkgeversbijdrage. Daarnaast ontvang je een toeslag in verband met het werken in ploegen. Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we je ook graag de kans voor het volgen van o.a. cursussen en trainingen.

Solliciteer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.
En tijd voor Vergeer.

Functie:operator
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Operator Vergeer Holland;Vergeer Kaas 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures