Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Boskoop

Solliciteren voor "Pedagogisch medewerker, VSO de Bouwsteen, Boskoop (3 uur)"

Pedagogisch medewerker, VSO de Bouwsteen, Boskoop (3 uur)

Exporteer naar PDF

Als pedagogisch medewerker bied je een luisterend oor aan kinderen, terwijl je spelenderwijs aan de educatieve groei van het kind werkt. Dit doe je door middel van het aanbieden van uitdagende activiteiten, waarbij je zowel kijkt naar het individuele kind als het welbevinden van de groep. Wil jij ervoor zorgen dat kinderen zich op een veilige en zelfstandige manier kunnen ontwikkelen? Lees dan snel verder!
Wat bieden wij jou?
Een fijne en inspirerende werkomgeving waar jouw persoonlijkheid, competenties en kennis op een juiste manier wordt ingezet. Bij de voorschoolse opvang kom je alleen te werken. De collega's die op de peutergroep en BSO werken zijn zeer ervaren. Binnen dit team heerst een fijne en toegankelijke werksfeer, waarbij er voldoende ruimte is voor eigen inbreng.

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat jij als pedagogisch medewerker voldoende wordt uitgedaagd, maar ook genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden diverse trainingen en opleidingen aan om ervoor te zorgen jij als pedagogisch medewerker groeit en jezelf blijft ontwikkelen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Het Leerplein. Een online leeromgeving waar je trainingen kunt volgen over vakinhoudelijke onderwerpen, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling.

Zodra je bij ons in dienst komt krijg je een jaarcontract voor iets meer dan 3 uur per week (3,22 uur), met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt uitbetaald in schaal 6 (€2.539,- tot €3.489,-).

Verder bieden wij:

  • teamuitjes en de leukste personeelsfeestjes;
  • een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement;
  • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
  • een aanbrengbonus van €350,- netto, als jij een nieuwe pedagogisch medewerker aanbrengt bij Kind & Co Ludens;
  • een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker in de voorschoolse opvang ben je verantwoordelijk voor de opvang, veiligheid en verzorging van kinderen voor de start van de school. Na een ontspannen moment zorg je ervoor dat de kinderen op tijd op school zijn en zorg je voor een goede overdracht. Je komt te werken op de VSO bij de Bouwsteen in Boskoop.

Ben je benieuwd hoe een dag van een pedagogisch medewerker eruitziet? Kom dan eens sfeer proeven bij ons op locatie en neem een kijkje achter de schermen. Je kunt contact opnemen met onze recruiters om hiervoor een afspraak te maken.

Wat heb jij ons te bieden?
Als pedagogisch medewerker is geen werkdag hetzelfde en is het belangrijk dat je rust kan bieden en overzicht kan houden over de groep. Jij weet als geen ander jouw verantwoordelijk te nemen en meerdere ballen hoog te houden. Als pedagogisch medewerker ben jij een sparringpartner voor ouders en zorg je ervoor dat de kinderen een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Verder vragen wij:

  • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent, of Pabo. Ook studies als theater, kunst, dans of bepaalde sporten kwalificeren voor het werken op de BSO. Check hier of jouw diploma kwalificeert voor de kinderopvang. Wist je dat je ook aan de slag kan met een nog niet afgeronde HBO opleiding of een buitenlands diploma?
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal op niveau 3F;
  • dat jij voor deze rol 3,22 uur beschikbaar bent op maandag, dinsdag en donderdag van 07:15 uur tot 08:30 uur

Over onze organisatie:
Met 2700 medewerkers op ruim 500 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. Dit doen wij in samenwerking met ouders, scholen en andere betrokkenen. Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang.

Ben jij nou niet bevoegd om in de kinderopvang te werken, maar zou je dat wel graag willen? Kind & Co Ludens biedt verschillende BBL opleidingen aan, waar je in combinatie van werken en leren met optimale begeleiding op een van onze kinderopvanglocaties kan starten.

Laat ons jouw talent zien
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf in deze functie? Wij streven ernaar om binnen een aantal werkdagen contact met je op te nemen. Voor vragen of meer info kun je contact opnemen met onze recruiter Michaël de Weger via .

Nummer: 1007

Deadline: -

Functiecategorie: Pedagogisch medewerker

Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast

Soort opvang: Voorschoolse opvangFunctie:pedagogisch medewerker
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:3 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brunel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Pedagogisch Medewerker Brunel 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures