Vacature Persoonlijk Begeleider & Flex Begeleiders

Persoonlijk Begeleider & Flex Begeleiders in Zoeterwoude

Logo gemiva.nl/werkenbij

Contrast

Persoonlijk begeleider & Flex begeleiders - AC westeinder & De Geer - Zoeterwoude - 26 uur & 19,5 uur

Welkom bij Gemiva

Op Westeinder en De Geer komen cliënten met een verstandelijk en lichamelijk beperking die ondersteuning nodig hebben bij een zinvolle dagbesteding.

Functie : Persoonlijk begeleider & Flex begeleider
Locatie
: Westeinder & Westeinder en De Geer Zoeterwoude
Uren
: Minimaal 26 uur & Minimaal 19,5 uur per week
Salaris
: FG 40, Maximaal €3.535,- bruto per maand (volledig dienstverband) & FG 35 Maximaal €3.294,- bruto per maand (volledig dienstverband)

Werk dat er echt toe doet

Op Westeinder komen cliënten met een verstandelijk en lichamelijk beperking die ondersteuning nodig hebben bij een zinvolle dagbesteding. Iedere cliënt heeft een vaste basisgroep van waaruit verschillende activiteiten worden aangeboden. Er is afwisseling in actief bezig zijn een meebeleven van activiteiten.
Op Westeinder komen voornamelijk cliënten van Gemiva Swetterhage . Er wordt nauw samen gewerkt met verschillende woonlocaties waarin we de continuïteit waarborgen voor onze cliënten. Als toekomstige collega is werken op een woonlocatie van Gemiva Swetterhage een pré. Dit betekent dat wonen en dagbesteding integraal verbonden zijn aan elkaar, waarin samenwerken centraal staat om de kwaliteit en continuïteit voor onze cliënten te waarborgen.
Wonen en dagbesteding heeft veel te bieden wat maakt dat het zorgproces rondom de cliënt dynamische kan zijn. Goed om te weten is dat de cliënten van Gemiva Swetterhage licht arbeidsmatig werk binnen en buiten de locatie verrichten. Arbeidsmatige Werkzaamheden worden verricht op basis van afspraken met bedrijven en/of de gemeente. Op deze manier zijn de cliënten maatschappelijk actief betrokken binnen hun mogelijkheden.
Het team wonen en dagbesteding bestaat uit een persoonlijk begeleider en een begeleider vaak is er een stagiaire aanwezig. Ook wordt er samengewerkt met vrijwilligers. Het dagprogramma is samengesteld vanuit de persoonlijke doelen en behoeftes van de cliënten.
Wat verwachten wij van onze toekomstige nieuwe collega; Jij biedt dagelijkse ondersteuning bij de uiteenlopende zorgvragen van de cliënten. Coördineert de zorg rondom de cliënt en bent instaat je collega's hierbij te betrekken. Als persoonlijk begeleider kun je je goed inleven in de cliënt, de juiste signalen opvangen en denken vanuit mogelijkheden . Je zoekt steeds naar de juiste manier van aanpak en neemt het team hierin mee. Je komt te werken in een team wat zich nog volop aan het ontwikkelen is.

Past de visie van Gemiva bij jou, geeft diversiteit en inspiratie je energie dan is werken op Westeinder iets voor jou!

Wij zoeken voor:
Locatie Westeinder een Persoonlijk begeleider voor minimaal 26 uur en flex begeleiders voor minimaal 19,5 uur
Locatie De Geer flex begeleiders voor minimaal 19,5 uur

Wij zoeken jou

Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandig persoonlijk begeleider/ begeleider die werkplezier haalt uit een dynamische omgeving. Een medewerker die vernieuwend durft te werken en denkt in mogelijkheden, graag in een team samenwerkt en de samenwerking in de 3-hoek (samenwerking met cliënt, verwant, gedragsdeskundige en collega's) belangrijk vindt. Je bezit een flinke dosis humor.


 • Opleiding: MBO 4

Deze eisen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Wat bieden wij?

 • een warm welkom in een goed team;
 • een interessante en uitdagende doelgroep om voor te werken;
 • afwisseling: geen dag is hetzelfde;
 • veel ruimte en ntwoordelijkheid om je werk te doen;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO Gehandicaptenzorg .
  Als persoonlijk begeleider FG 40 met een maximum van € 3.535,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  Als flex begeleider FG 35 met een maximum van € 3.294,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
 • het kopen van extra verlof, een bruto-netto regelingen voor de aankoop van een fiets, tablet, sportabonnement etc.;
 • de mogelijkheid om een deel van de vakantietoeslag of de eindejaarsuitkering uit te ruilen voor extra verlofuren;
 • de mogelijkheid om een (bruto) deel van de eindejaarsuitkering uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding;
 • een goed pensioen via pensioenfonds PFZW.

Werken bij Gemiva

Werk je bij Gemiva, dan maak je het verschil voor en mét mensen met een beperking. Op basis van vertrouwen krijg je veel professionele vrijheid en mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling. Gemiva-medewerkers zeggen: "Je doet er toe en krijgt volop de ruimte aan de slag te gaan met jouw goede ideeën om de zorg aan onze cliënten nog beter te maken.

"

Ben jij onze nieuwe collega ?

Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaande? Wij zijn benieuwd naar jou en jouw cv en zien je motivatie graag tegemoet!

Neem dan gerust contact met ons op!Functie:flex begeleider
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemiva-SVG Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Persoonlijk Begeleider & Flex Begeleiders Gemiva-SVG Groep 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures