Vacature Pilot Plant operator

Pilot Plant operator in Gouda

Functieomschrijving

Voor onze productielocatie Gouda zijn wij op zoek naar een Operator Pilot Plant (chemische productie).

Werken bij een toonaangevende en internationale leverancier van Oleochemicaliën? Dat kan bij Cargill in Gouda. Wordt Operator Pilot Plant in onze Proeffabriek. Deze locatie van Cargill levert wereldwijd standaard en speciale oleochemicaliën. We maken maar liefst meer dan 200 producten. Gemaakt op basis van natuurlijke en vernieuwbare grondstoffen. Onze producten worden verwerkt in coatings, plastics, wasmiddel en persoonlijke verzorgingsproducten.

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu en word onderdeel van ons team als Operator Pilot Plant.

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen de € 2.849,- en € 3.327,- bruto
 • 19% ploegentoeslag voor het werken in 3 ploegen
 • 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen
wie ben jij

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 richting Procestechniek. Bijvoorbeeld AOT of Vapro B;
 • Kwaliteit en veiligheid vind jij belangrijk, want je werkt met oleochemicaliën;
 • Je bent leergierig en pro-actief. We hebben maar liefst 200 producten. Deze wil jij leren kennen samen met het begrijpen en beheersen van installaties;
 • Testen gaan niet altijd volgens verwachting. Je bent flexibel in je aanpak en uitvoering. Problemen los jij op;
 • Je signaleert en pakt verbeteringen op. Bijvoorbeeld aan installaties of de manier hoe er gewerkt wordt;
 • Je bent communicatief vaardig. Je gaat samenwerken met verschillende afdelingen. Hier weet jij je weg in te vinden;
wat ga je doen

Ontdek jouw interessante taken en verantwoordelijkheden als Operator Pilot Plant. Je gaat werken in de Proeffabriek bij Cargill in Gouda. Als Operator Pilot Plant van deze innovatieve afdeling werk je in 3 ploegendienst. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van productie-installaties. Ook krijg je naast kleinschalige commerciële productie de kans om te assisteren bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Je bent een belangrijke schakel als Operator Pilot Plant. Je draagt bij aan groei en innovatie in de chemische sector. Dat ga je doen door het testen en verbeteren van processen en recepturen.

Je gaat aan de slag met:

 • Het controleren van processen en het maken van kwaliteitsanalyses;
 • Het bijstellen van processen waar nodig en je verzamelt informatie voor rapportages en KPI’s;
 • In geval van storingen en reparaties werk je nauw samen met het technische team;
 • Je bereidt samen met de teamleider en aanvrager (proef)producties goed voor vanuit het doel van de test, maar ook vanuit veiligheids-, milieu- en kwaliteitsperspectief;
 • Je verricht administratieve en logistieke handelingen die betrekking hebben op het voorbereiden en het afronden van de (proef)producties;
waar ga je werken

Cargill levert internationaal voedings-, landbouw-, financiële en industriële diensten en producten. Dit doet Cargill samen met landbouwers, overheden, klanten en hun omgeving. Om mensen te helpen groeien en zich te ontwikeklen. Cargill bestaat al meer dan 155 jaar, is werkzaam in 70 landen en heeft maar liefst 155.000 medewerkers. Dagelijks zet Cargill zich in om onze samenleving te verbeteren en de wereld van voedsel te voorzien op een verantwoorde manier.

Cargill is een groot internationaal bedrijf. En we staan bekend om uitstekend werkgeverschap door onze mensen voorop te stellen. Werken bij Cargill betekent dan ook dat wij oog hebben voor jou. We willen je helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit merk je snel genoeg zodra jij aan de slag gaat als Proces Operator bij Cargill.

sollicitatie

Ben jij de Operator die wij zoeken? Dan wordt het tijd dat wij jou gaan ontmoeten. Ik ontvang graag je CV en motivatiebrief. Reageer direct en dan neem ik, Cheyenne, contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:cnc operator
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3327 – 3327
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via cheyenne.de.held@nl.randstad.com of 683262654. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Pilot Plant operator Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures