Vacature Product & Content Specialist

Product & Content Specialist in Capelle aan den Ijssel

 • Naar www.kamera-express.nl

 1. Product & Content Specialist

Als Product & Content Specialist ben je een schrijver in hart en nieren. Met jouw creatieve en commerciële talent weet je een eigen draai te geven aan commerciële teksten & content marketing. Vanuit jouw natuurlijke interesse in fotografie weet jij je goed te verplaatsen in onze klanten. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

Wie ben jij?
Samen met je collega's van de afdeling content houd je je bezig met het schrijven van content en de opmaak van websites. Met jouw uitstekende beheersing van de Nederlandse taal weet jij aansprekende productteksten (volgens SEO-richtlijnen) te schrijven. Het oog wil ook iets, daarom zorg je voor een mooie presentatie van de site door middel van afbeeldingen en video's en zorg je ervoor dat alle productinformatie klopt en uitnodigend is. Daarnaast houd je je ook bezig met onze merkenpagina's, onze Top 10's, landingspagina's, nieuwsbrieven en keuzehulpen. Tot slot werk je samen aan projecten voor verbetering van de content op de websites.

Wie zijn wij?
Wij zijn gek op alles wat met foto en video te maken heeft. Kamera Express is al meer dan 25 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. In onze clubhuizen (winkels) komen foto- en videoliefhebbers samen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Met onze sterke omnichannel benadering sluiten onze winkels, de webshop(s), workshops, (online) cursussen en belevenisvolle events naadloos op elkaar aan. Wij lopen graag voorop en houden van doorpakken; met jouw kennis en kracht maken wij onze ambities waar. Nieuwsgierig, betrokken en oprecht zijn woorden die passen bij Kamera Express en dus ook bij jou!

Wat ga je doen?

 • Het verrijken van producten, waaronder het schrijven van SEO-gerichte productteksten;
 • Het inrichten van consumentenacties van onze leveranciers;
 • Het opzetten, verbeteren en up-to-date houden van merkenpagina's en landingspagina's;
 • Uitvoeren van verbeterprojecten op contentgebied.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een MBO- of HBO-studie afgerond in de richting van communicatie/journalistiek of een andere aansluitende studie;
 • Sterke affiniteit met foto- en videografie en je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
 • Enige ervaring met het schrijven van content;
 • Enige technische kennis op het gebied van HTML, SEO en websites;
 • Naast jouw perfecte beheersing van de Nederlandse taal, vinden we het fijn als je nog een andere taal beheerst, bijv. Duits, Frans, Spaans of Italiaans (niet verplicht).
 • Een prettige werkomgeving waarin je samenwerkt met een ambitieus en collegiaal e-commerce-, marketing- en inkoopteam;
 • Een aantrekkelijk salaris passend bij je ervaring en potentieel;
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Detailhandel;
 • Personeelskorting bij Kamera Express, BudgetCam & Profotonet;
 • Mogelijkheid tot leren en ontwikkelen, via Good Habitz kun je meer dan 150 trainingen volgen op het gebied van diverse professionele vaardigheden, persoonlijke groei en leiderschap, vitaliteit en nog veel meer;
 • Mogelijkheid tot hybride werken met daarbij behorende arbeidsvoorwaarden.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Hebben we je enthousiast gemaakt over onze organisatie en deze functie?

Locatie: Capelle aan den IJssel

In het kort

Standplaats Capelle a/d IJssel Aantal uren 32-40 uur

Functie:product content specialist
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kamera Express via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Product & Content Specialist Kamera Express 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures