Vacature Projectleider gebiedsontwikkeling

Projectleider gebiedsontwikkeling in Waddinxveen

Bij de gemeente Waddinxveen, een van de de snelst groeiende gemeenten van Nederland, staan we voor een uitdagende opgave voor de realisatie van maatschappelijke voorzieningen. Op de locatie De Sniep komt een nieuwe sporthal, een nieuw zwembad en worden verschillende bestaande sportvoorzieningen aangepast. Hiervoor zoeken wij een projectmanager die deze projecten integraal met elkaar verbindt en zorgt voor een goede ruimtelijke inpassingen van alle ontwikkelingen in dit gebied. Nieuwsgierig? Lees dan verder!


Wat doe je concreet?

In deze gebiedsontwikkeling ben je van A tot Z eindverantwoordelijk: van ontwerp tot de uitvoering, en alle stappen daar tussenin. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

• Je stelt projectplannen op en richt de projectorganisatie in;

• Je stuurt projecten zowel procesmatig als inhoudelijk aan en overziet alle projectfasen;

• Je bewaakt de voortgang en (financiële) middelen van je projecten en rapporteert hierover richting de opdrachtgever;

• Je leidt aanbestedingen op het gebied van werken en/of diensten;

• Je leidt het proces van samenlevingsparticipatie door bewonersavonden te organiseren, op de koffie te gaan bij inwoners en vragen telefonisch te beantwoorden.


Met wie ga je werken?

Je gaat aan de slag binnen de volle breedte van de organisatie, vanuit het perspectief van gebiedsontwikkeling. In jouw rol ben je de spin in het web van de gebiedsontwikkeling De Sniep, wat inhoudt dat je met veel partijen contact hebt. Zo schakel je met onze collega’s van verkeer, openbare ruimte, stedenbouw, duurzaamheid, sport, onderwijs en Vastgoed. Regelmatig zit je om de tafel met de wethouder, de Raad en het MT. Ook heb je nauw contact met diverse externe partijen, denk hierbij aan de eigenaren in het gebied, gebruikers van de voorzieningen en omwonenden van het gebied.Functie:Projectleider gebiedsontwikkeling, Projectleider
Startdatum:18-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via rafik.lazar@yacht.nl of 06-83719625. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Projectleider gebiedsontwikkeling Yacht 18-12-2023

Bekijk ook andere vacatures