Vacature Reiniger

Reiniger in Zoetermeer

Werken bij Zoetermeer als

Reiniger

Vind jij een schoon Zoetermeer ook belangrijk? Ben je graag fysiek bezig en hou je van werken in de buitenlucht? Dan is deze baan als Reiniger echt iets voor jou!

Dit is wat we je bieden

 • Werk dat jou op het lijf is geschreven

naast een uitdagende baan waar jij echt het verschil kan maken bieden wij je veel mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen.

 • Een passend salaris

van max. €3.174 bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring.

 • 17,05% individueel keuzebudget

dat je naar eigen inzicht kunt besteden (denk aan extra verlof) of volledig laat uitkeren.

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband

een contract voor 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

 • Prima arbeidsvoorwaarden

als een ABP-pensioen, een duurzame reiskostenregeling, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen, en verlofregelingen passend bij levensgebeurtenissen.

 • Flexibiliteit

om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past.

Jouw uitdaging

Als reiniger heb je een grote taak bij het inzamelen van afval zowel bij huishoudens, maar ook op het Zelfbrengdepot. Om 07.15 start jouw werkdag en meld jij je op onze locatie Argonstraat 45 in Zoetermeer. Vanaf 7:30 uur ga je de straat op met jouw team, welke bestaat uit een chauffeur en nog één andere belader of ga je zelfstandig aan het werk.

Jij houdt je dagelijks bezig met het inzamelen van afval. Je neemt afval in bij huishoudens in mini-, verzamel en/of ondergrondse containers en haalt los op straat gezet grofvuil en zwerfvuil op. Ook neem je afval in op het Zelfbrengdepot en ben je verantwoordelijk voor scheiding van afvalcomponenten. Hieronder valt ook de inzameling van chemisch afval op het chemodepot. Ook draag je zorg voor de administratie van afvaltransporten. Verder ben je dagelijks bezig met het onderhoud aan voertuigen, containers en ondergrondse locaties. Uiteindelijk sluit jij je dag om 16.00 (met eventueel kans op uitloop) af. We verwachten van je dat je beschikbaar bent voor de storingsdiensten en meedraait in de gladheidsbestrijding.

Deze afwisselende functie voer je uit samen met de collega’s uit je team. Bij de Afvalinzameling vinden we persoonlijk contact belangrijk en werk je in een hecht team.

Dit zijn wij

Jij gaat als reiniger aan de slag bij de Afvalinzameling van gemeente Zoetermeer. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het inzamelen van huishoudelijke grondstoffen en afvalstromen, en de verwerking hiervan, maar ook voor het wagenpark. Ons team bestaat uit ongeveer 50 collega's, waaronder reinigers, automonteurs, medewerkers klantenservice, handhavers, rayonmanagement, medewerker contractbeheer en techniek, en de manager AIZ. We koesteren een sterke onderlinge verbondenheid en staan altijd voor elkaar klaar. Ons team kenmerkt zich door hard werken, maar we vinden ook tijd om samen te ontspannen, wat ons een prachtig en krachtig team maakt.

Dit ben jij

Jij geniet van het werken in de buitenlucht, deinst niet terug voor een beetje viezigheid en fysiek werk. Samen met je collega’s houd je Zoetermeer schoon. Je hebt een open houding en vindt het leuk om samen te werken. Je bent gemotiveerd en je komt je afspraken na en zorgt ervoor dat je op tijd komt. Op de wagen ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers en klanten en die sta je dan ook netjes te woord. Met jouw positieve instelling en flexibiliteit neem je dag zoals die komt.

Dit neem je mee

 • Je bent in het bezit van een VMBO diploma
 • Je hebt een groot rijbewijs en geldig chauffeursdiploma (code 95)
 • Je hebt bij voorkeur een kraanbewijs of bent bereidt deze bij ons te halen
 • Enige ervaring en kennis op het gebied van afvalinzameling
 • Bereidheid tot het volgen van cursussen/trainingen

Goed om te weten

Enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatie-knop voor de sluitingsdatum van 06-06-2024. De gesprekken worden in overleg gepland.

Generiek functiegebouw / CAO

Wij maken gebruik van een generiek functiegebouw. Deze functie is toebedeeld aan het generieke profiel: Medewerker Onderhoud en Beheer A (Schaal 4). Klik hier voor de cao-gemeenten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Functie:Reiniger
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 3174
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Zoetermeer via vacatures@zoetermeer.nl of 079-3468331. Of bezoek hun website https://www.zoetermeer.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Reiniger Gemeente Zoetermeer 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures