Vacature Reisspecialist Sales en Reserveringen

Reisspecialist Sales en Reserveringen in Waddinxveen

Top content NL

Boek online of bel maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur |


Werken bij Skichalets.nl

Bij Skichalets.nl blijven we groeien en zijn wij continu op zoek naar nieuw personeel. Zo zoeken wij o.a. nieuw personeel als chaletstaf op locatie. Je runt alleen of als duo een chalet waar je Nederlandse wintersporters ontvangt en verzorgt. Dus horeca en reisleiding in één. Wil jij komende winter werken in de Alpen?

Heb je vragen over een functie, neem dan contact op met ons hoofdkantoor.

Een prachtige combinatie van werk en vrije tijd. Een avontuur waar gastvrijheid, horeca en verzorging op een andere manier samenkomen. Voor komend winterseizoen zoekt Skichalets.nl weer chaletstaf. Is gastvriendelijkheid op je lijf geschreven? Sta je elke dag op met een glimlach? Is humor je tweede natuur?

Dan ben jij van harte welkom om alleen of samen met iemand die je kent een chalet te runnen in de Oostenrijkse, Franse of Italiaanse Alpen. Wij zoeken mensen voor de gehele winter of voor een kortere periode. Ook Belgisch en als je met z'n tweeën bent en een van jullie spreekt geen Nederlands dan kan je ook solliciteren.

Parttime reisspecialist sales en reserveringen

Per direct zijn wij op zoek naar een parttime allround medewerk(st)er sales, reserveringen en administratie voor minimaal 6 uur per week in de lente en zomer uitlopend tot 20 uur per week in de herfst en winter. In loondienst of op zzp-basis.

Stage lopen bij Skichalets.nl

Ben jij als derdejaars HBO student communicatief en sociaal vaardig, heb je een onderzoekend karakter, weet je van aanpakken en voel jij je als 'digital native' online helemaal thuis?

Functie:reisspecialist sales & reserveringen
Startdatum:18-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Skichalets.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Reisspecialist Sales en Reserveringen Skichalets.nl 18-02-2024

Bekijk ook andere vacatures