Vacature Sales Manager

Sales Manager in Reeuwijk

Over BPI

BPI is onze naam, Bold Practical Innovators. 100% gedreven en toegewijd.
Mensgericht innoveren en implementeren van slimme Tech- & Al oplossingen op het gebied van veiligheid en identificatie. We werken op de domeinen Biometric & Identity Solutions, Onboarding & Verification Solutions en Self-management & Monitoring Solutions.

Als identificatie- en veiligheidsexpert werken wij samen met de klant aan de vraagbehoefte, kijken naar de uitdagingen die dit met zich meebrengt en zorgen voor praktische, betrouwbare en veilige oplossingen.

Heb jij de wil om het verschil te maken en beschik jij over de energie, drive en ervaring in een High-Tech omgeving? En weet jij alles van sales van software/hardware oplossingen? Dan is dit je kans! Bij BPI zijn we op zoek naar een Salesmanager die het team komt versterken.

Jouw rol

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van sales trajecten met onze iSmart Touch oplossing.

Jij werkt intensief samen met de collega's binnen het marketing en sales team en een projectmanager die zorg draagt voor de uitvoering van nieuwe projecten. Je bent een hunter, gericht op het binnenhalen van nieuwe projecten om lange-termijn relaties op te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor de hele cyclus, van binnen halen tot verder uitbouwen als account owner.

Focus zal eerst nationaal zijn in deze functie, maar er is zeker internationale doorgroei mogelijk. Ook doorgroei naar andere product solutions en klant segmenten behoort tot de mogelijkheden. We begeleiden je door het gehele proces en kunnen bijsturen waar nodig. Bovenal krijg je binnen deze rol erg veel vrijheid. Wil je meer interessante klanten werven of producten helpen aanpassen aan de klant wensen? Heb je innovatieve ideeën? Laat het ons weten en we realiseren het!

Jouw profiel

Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt 3-5 jaar sales ervaring in IT software of beveiligingsoplossingen of sales ervaring in een Corporate of HR omgeving. Je werkt gestructureerd en kunt goed in teamverband samenwerken.

Daarnaast ben je proactief, klantgericht en neem je graag verantwoordelijkheid.

Als collega sta je open voor vernieuwing. Heb je ervaring met complexe sales cycles en het uitwerken van business cases. Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en bent woonachtig in de Randstad.

Tevens dien je een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een open, informele high-tech omgeving. Een werkomgeving waar jouw input zeer gewaardeerd wordt en waar je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf contant te blijven ontwikkelen. Samen met ervaren en gezellige collega's werk je aan de mooiste projecten. En dat is nog niet alles! Je kunt rekenen op;

 • Een goed salaris.
 • Bonusregeling.
 • Sales bonus gebaseerd op je eigen prestaties.
 • Collectief pensioenplan.
 • 24 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding of auto, in overleg.
 • Laptop.
 • Telefoon of vergoeding.
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
 • Een ruim opleidingsbudget.
 • Aandacht voor een goede werk/privé balans: mogelijkheid om een aantal dagen vanuit huis te werken.
 • Inspirerende meetings om kennis te delen.
 • Centraal gelegen, Utrecht.

Over ons

Wij ontwikkelen mobiele identificatie apparatuur, identiteit management software en apps voor iPhone en Android in nauwe samenwerking met grote klanten zoals KPN, Tata Steel, Ajax, Politie, Koninklijke Marechaussee en zorginstellingen. We dragen bij aan het verbeteren van de nationale en internationale veiligheid en kunnen bovendien deelnemen aan innovatieve projecten. Door de toenemende noodzaak voor security rekent BPI ook bekende technologiebedrijven, topclubs in het betaald voetbal, telecom maatschappijen en logistieke ondernemingen tot haar klanten.

Heb je meer belangstelling voor de zorg en oog voor de medemens dan zit je bij BPI eveneens goed. Als marktleider van robuuste iSmart Touch oplossingen, waarvan het volledige ontwerp door BPI is gerealiseerd, levert BPI een platform voor comfort rooms, prikkelarme ruimtes, extra beveiligde kamers of een high intensive care unit. Wij dragen concreet bij aan e-Health oplossingen.

De ontwikkelingsoplossingen binnen BPI Services variëren van embedded software tot uitgebreide webbased platformen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest recente standaarden en moderne techniek.

Wil je weten wat we nog meer doen? Twijfel niet en solliciteer op de functie van Salesmanager binnen het team van BPI.

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan zien we graag je reactie voorzien van CV en motivatie tegemoet naar:

Contactpersoon: ( ) of Eltjo Bril ( )
Email:


Europalaan 101
3526 KR Utrecht

+31(0)182 - 346 088


Medior/Senior Embedded Software Engineer

Service en installatie engineer binnen-/buitendienst

Sales Manager

2024


Medior/Senior Embedded Software Engineer

Service en installatie engineer binnen-/buitendienst

Sales Manager

2024

Europalaan 101
3526 KR UtrechtFunctie:sales manager
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BPI Services via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Sales Manager BPI Services 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures