Vacature Senior Projectleider

Senior Projectleider in Waddinxveen

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Ben jij een ervaren en gedreven projectleider met een passie voor het realiseren van complexe nieuwbouwprojecten? Heb je expertise in het toetsen en aantonen van kwaliteit in Design & Build of Turnkey opdrachten? Kun jij Woonpartners Midden-Holland vertegenwoordigen als opdrachtgever op de bouwplaats en ervoor zorgen dat de afgesproken kwaliteit wordt behaald? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als Senior Projectleider speel je een cruciale rol in het realiseren van diverse complexe nieuwbouwprojecten bij Woonpartners Midden-Holland, dit doe je door nauw samen te werken met de projectontwikkelaars en gebiedsontwikkelaars. Daarnaast draag jij zorg voor de realisatie van de planningen, begrotingen en bestekken en zorg je voor de benodigde planologische procedures en vergunningen. Je beoordeelt plannen, offertes en werkbeschrijvingen en zorgt voor een efficiënte realisatie van de projecten conform gemaakte afspraken. Het bewaken van de voortgang, kwaliteit en kosten van de projecten behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Tevens verzorg je de benodigde rapportages, zoals voortgangs- en kwartaalrapportages, (meerjaren)begroting en jaarverslag. Je doet gevraagde en ongevraagde voorstellen voor verbetering van werkwijzen binnen jouw vakgebied. Het onderhouden van contacten met interne en externe belanghebbenden, zoals (initiatiefgroepen van toekomstige) huurders, architecten, aannemers, gemeenten en adviesbureaus, is ook een belangrijk aspect van de functie.

Wie ben jij?

Wij zoeken een ervaren Senior Projectleider met uitgebreide kennis van bouwtechnische aspecten en bewezen ervaring in proces- en projectmanagement. Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en hebt specifieke kennis van de volkshuisvesting. Resultaatgerichtheid, doelgerichtheid en het nakomen van afspraken behoren tot jouw kerncompetenties. Daarnaast ben je zeer bedreven in onderhandelen en weet je anderen te overtuigen en te motiveren. Als teamspeler weet je uitstekend samen te werken met diverse stakeholders. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, hebben we een interessant voorstel voor jou.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarin je veel vrijheid krijgt om deze verder vorm te geven;
 • Bij 36 uur een bruto maandsalaris tussen de €4.804,- en €6.493,- (salarisschaal K, cao Woondiensten)
 • Jaarlijks volgt in december een eindejaarsuitkering van 2%; 
 • Mogelijkheid tot een langdurige samenwerking;
 • Goede pensioenregeling;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling met een individueel loopbaan ontwikkelbudget;
 • Aandacht voor jouw vitaliteit;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Een prettige werkomgeving met betrokken collega's. 

 

Over Woonpartners Midden-Holland

Woonpartners Midden-Holland is een middelgrote woningcorporatie met woningbezit in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. De organisatie is volop in ontwikkeling! We hebben in 2022 een nieuw ondernemingsplan vastgesteld. Transparantie, eigenaarschap en probleemoplossend vermogen vinden we belangrijk. Ons inrichtingsplan is afgerond, we werken nu vanuit drie afdelingen (wonen, vastgoed en bedrijfsvoering). In de komende periode ontwikkelen wij ons verder als moderne, lerende organisatie waarin we vanuit vertrouwen samenwerken voor onze klanten.Functie:Senior Projectleider
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4804 – 6493
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonpartners Midden-Holland via vacature@woonpartners-mh.nl of 088-5550932. Of bezoek hun website https://www.woonpartners-mh.nl/werken-bij/.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Senior Projectleider Woonpartners Midden-Holland 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures