Vacature Stagiair(e) Communicatie

Stagiair(e) Communicatie in Zoetermeer

Nederland & België

  • Life at Danone
    • Onze Belofte

Stagiair(e) Communicatie

  • Posted: 27 Mei 2024
  • Quality & Food safety
  • Zoetermeer
  • Nederland
  • Hybrid

IN HET KORT

Ervaar #lifeatdanone

Werk met tal van merken

Over de functie

Ben jij passievol als het gaat over kwaliteit en voedselveiligheid van producten? Wil jij ervaring opdoen in een internationale organisatie en het beschermen van Danone merken en consumenten? Solliciteer nu en wordt onze stagiair(e) op onze productielocatie in Zoetermeer!

Met ruim 500 collega's maken we medische voeding voor kwetsbare doelgroepen: baby's, ouderen en zieken. Daarom stellen we aan deze fabriek extra hoge eisen. We maken gebruik van de nieuwste technieken om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen.


Op de afdeling Quality Assurance houden wij ons bezig met kwaliteit en voedselveiligheid en onder andere de procedures, standaarden en risico's hierin. Voor deze afdeling zoeken we een stagiair(e) die zich wilt vastbijten in het maken van een communicatie strategie.

Je zal je hiermee bezig houden;

- Communicatiestrategie en -tool creëren voor communicatie over kwaliteit en voedselveiligheid naar het Supply Point

- Definiëren welke manier van communiceren we moeten gebruiken voor welk soort communicatie (bijv. wanneer gebruiken we bulletins, toolboxen of tv-schermen in de kantines).

- Opstellen van een communicatie roadmap, gebaseerd op het Quality Culture programma

- Procedure opstellen om de nieue communicatie strategie te documenteren (ISO-vereiste).

- Ondersteunen bij het creëren van formats/sjablonen voor effectieve communicatie (bijv. voor toolboxen of prestatierapportage)

- Het Q-team opleiden om ervoor te zorgen dat de communicatie verloopt volgens de strategie/tools zodra die beschikbaar zijn.

Over jou

Je bent een bachelor- of masterstudent in Communicatie of een ander gerelateerd vakgebied met affiniteit voor voedselveiligheid en kwaliteit.

Je werkt zelfstandig in een complexe werkomgeving, denkt proactief en bent niet bang om te communiceren en anderen te benaderen.

Je bent zelfverzekerd wanneer je met meerdere belanghebbenden spreekt, gedijt in een omgeving waarin je problemen kunt oplossen en voortdurend wordt uitgedaagd.

Bovendien ben je bereid om te leren met een "Can do" mentaliteit. Kennis van HACCP en microbiologie wordt als een pluspunt beschouwd.
Je staat gedurende de gehele stageperiode als student ingeschreven; (als je geen EU-burger bent, moet je ingeschreven staan bij een Nederlandse universiteit of hoger beroepsonderwijs);
Je wilt stage lopen voor minimaal 4-6 maanden;
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Je kunt werken vanuit locatie Zoetermeer, Nederland.

Wat bieden wij jou

Een stagevergoeding van 650 Euro per maand (op basis van een fulltime stage) Een thuiswerkvergoeding of een reiskostenvergoeding (afhankelijk wat van toepassing is) Een mooie kans om meer te leren op het gebied van communicatie, kwaliteit en voedselveiligheid in een productieomgeving Een werkomgeving waar jij je kan ontwikkelen en echt een steentje bij kan dragen.

Functie:stagiair communicatie
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Danone via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Stagiair(e) Communicatie Danone 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures