Vacature Taalvrijwilligers

Taalvrijwilligers in Zoetermeer

Piezo

Taalvrijwilligers gezocht bij Piëzo

Met taal kunnen we contact maken met andere mensen en het opent deuren als je de taal goed spreekt. In Zoetermeer zijn er mensen die, om wat voor reden dan ook, hulp of ondersteuning nodig hebben bij het - beter ‑ leren van de Nederlandse taal.

Daarom is Piëzo op zoek naar nieuwe vrijwilligers die taalvaardig, sociaal en leergierig zijn.

Wat verwachten we van jou als vrijwilliger?
Natuurlijk een goede beheersing van de Nederlandse taal, waarbij we niet verwachten dat je een onderwijsachtergrond hebt. Het is wel belangrijk dat je betrokken bent bij mensen die de taal willen leren. Als je taalvrijwilliger wordt dan krijg je via het Digi-Taalhuis een basistraining aangeboden die uit vier dagdelen bestaat.

Wat heeft Piëzo jou te bieden?
Ontmoeting met veel bijzondere mensen, gezelligheid en contact met andere vrijwilligers. De taallessen vinden plaats op de locaties van Piëzo of bij de deelnemers thuis in Zoetermeer. Er is genoeg ruimte om je verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en workshops.

Wil je je aanmelden als taalvrijwilliger of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met , , .

Toeristische kiekjes bij de Piëzo TalentenAcademieFunctie:taalvrijwilligers
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Piëzo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Taalvrijwilligers Stichting Piëzo 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures