Vacature Teamleider Bedrijfsbureau

Teamleider Bedrijfsbureau in Waddinxveen

Welke uitdaging hebben we voor jou?

Ben jij iemand die geen uitdaging uit de weg gaat, een team tot grote hoogte laat stijgen en de samenwerking met andere afdelingen weet te optimaliseren? Voor onze organisatie zoeken wij een Teamleider Bedrijfsbureau voor de afdeling Vastgoed. De afdeling Vastgoed heeft naast het Bedrijfsbureau een team Nieuwbouw en een team Onderhoud & Verduurzaming.

Wij zoeken een coach, een motivator en een gedreven leider met een probleemoplossende werkhouding. In jouw leidinggevende rol ga jij het team Bedrijfsbureau aansturen, ontwikkelen en de kwaliteit op de afdeling waarborgen. Je stelt verbeterplannen op voor de werkprocessen en -procedures, coördineert projecten op de afdeling en jij levert vanuit jullie werkveld input voor de totale bedrijfsvoering. Samen met jouw team zorg jij voor een optimaal resultaat en je levert een bijdrage aan onze maatschappelijke opdracht: de zekerheid van goed en betaalbaar wonen.

Wat ga je doen?

In onze organisatie zijn teamleiders de spil tussen strategie en uitvoering en het realiseren van een krachtig leerklimaat, zodat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen. Met jouw kennis en ervaring weet jij als geen ander deze spilfunctie succesvol uit te voeren. Je stimuleert eigenaarschap en een probleemoplossende werkhouding bij de collega’s in jouw team. In je team werken werkvoorbereiders, een beleidsmedewerker, een begrotingsanalist en een medewerker vastgoeddata. In jouw rol schakel jij moeiteloos tussen het stimuleren en ontwikkelen van het team naar het realiseren van de doelstellingen van jouw afdeling. Daarnaast lever jij een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen van het totale beleid en implementeer jij nieuwe kansen, diensten en producten voor de business.

Concreet ga jij met de volgende werkzaamheden aan de slag:

 • Binnen deze organisatie doen ze het samen en dat betekent dat je als leidinggevende in staat bent jouw team te motiveren, faciliteren en naar een hoger niveau te tillen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de input voor het jaarplan, jaarverslaglegging, ondernemingsplan, managementrapportages en andere managementinformatie voor de onderdelen binnen jouw werkveld;
 • Je vertaalt de toekomstvisie van de organisatie naar een strategie voor jouw team, maakt plannen om dit te realiseren en neemt het team pragmatisch mee in de implementatie en uitvoering;
 • Met jouw analytisch denkvermogen signaleer en initieer je proactief kansen en mogelijkheden om processen en procedures te optimaliseren en neem je initiatief in de uitwerking en implementatie van deze verbeteringen;
 • Je bent op de hoogte van de laatste (markt)ontwikkelingen, vertaalt deze naar kansen voor de organisatie en je kent de gevolgen van deze ontwikkelingen voor het beleid en de (werk)processen.

Waaraan dien je te voldoen?

De collega’s zetten zich dagelijks in om de verdere groei van onze organisatie te verwezenlijken. Zij zijn ambitieus, gedreven en zij zoeken dit ook in jou. Zij zoeken een ervaren coach, motivator en iemand die een actieve bijdrage levert aan onze beleidsdoelstellingen. Je bent oplossingsgericht, staat voor kwaliteit en je behoudt ook in hectische situaties het overzicht. Je straalt van nature senioriteit uit, je bent een geboren leidinggevende, gericht op het coachen en ontwikkelen van je team. Bovendien zie jij het als een uitdaging om mensen te laten groeien en de (werk)processen te verbeteren. Jij bent een échte strateeg en tacticus, jij brengt structuur aan en stippelt de juiste toekomstvisie uit.

Om succesvol in deze functie te zijn, vragen wij minimaal hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van MJOB, het werken met vastgoeddata, werkvoorbereiding en vanzelfsprekend met de volkshuisvesting. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou. 

Wat bieden wij jou?

 • Bij 36 uur een bruto maandsalaris tussen de €4.804 en €6.493, - (salarisschaal K, cao Woondiensten)
 • Een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;
 • Goede pensioenregeling;
 • Veel aandacht voor leren en ontwikkelen met een individueel loopbaan ontwikkelbudget;
 • Aandacht voor jouw vitaliteit;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Telefoon en laptop;
 • Een actieve personeelsvereniging.

Waar kom je te werken?

Woonpartners Midden-Holland is een middelgrote woningcorporatie met woningbezit in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. De organisatie is volop in ontwikkeling! We hebben in 2022 een nieuw ondernemingsplan vastgesteld. Transparantie, eigenaarschap en probleemoplossend vermogen vinden ze belangrijk. Ons inrichtingsplan is afgerond, ze werken nu vanuit drie afdelingen (wonen, vastgoed en bedrijfsvoering). In de komende periode ontwikkelen zij zich verder als moderne, lerende organisatie waarin we vanuit vertrouwen samenwerken voor onze klanten.Functie:Teamleider Bedrijfsbureau
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4804 – 6493
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vastgoed Talent via j.denteuling@vastgoed-talent.nl of 088-5550999. Of bezoek hun website https://www.vastgoed-talent.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Teamleider Bedrijfsbureau Vastgoed Talent 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures