Vacature Toekomstige Collega

Toekomstige Collega in Waddinxveen

Stage/leerwerkplek

Jongeren hebben de toekomst. Misschien ben jij wel onze toekomstige collega?

Een stage of leer-werkplek bij Woonpartners helpt je om een indruk te krijgen van het werken in de corporatiesector. De ervaring die je opdoet komt je bovendien goed van pas als je straks na je opleiding op zoek gaat naar een baan. Ook biedt het óns de gelegenheid om invloed uit te oefenen, zodat opleidingen aansluiten bij wat wij als bedrijfsleven nodig hebben bij een toekomstige collega.

Woonpartners heeft een ruim aanbod aan stageplaatsen. Het aantal leer-werkplekken is beperkt. Wij plaatsen studenten van veel verschillende opleidingen en alle verschillende opleidingsniveaus. In de afgelopen jaren hebben meer dan 20 jongeren per jaar bij Woonpartners stage- of leer-werkervaring opgedaan.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende stagiairs m/v:

  • Een derdejaars student HBO-Communicatie en/of Marketing. Je bent voor minimaal 3 maanden voor tenminste 16 uur per week beschikbaar. Ben jij een initiatiefrijk organisatietalent die goed teksten kan schrijven, neem dan contact met ons op;
  • Jaarlijks zijn wij ook op zoek naar ambitieuze en leergierige 4e jaars HBO-stagiaires (richting BE, Accountancy, Bedrijfskunde en/of Vastgoed & Makelaardij) voor onze afdeling Bedrijfsvoering;
  • Tevens zijn wij regelmatig op zoek naar stagiairs Bouwkunde op MBO en HBO niveau voor de afdelling Vastgoed Onderhoud en de afdeling Ontwikkeling en Realisatie Nieuwbouw. Voor deze stageplaatsen is het noodzakelijk om tijdens het eerste gesprek een portfolio bij je te hebben.

Als erkend leerbedrijf kunnen naast studenten ook onderwijsinstellingen zich aanmelden voor genoemde stageplaatsen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling personeelszaken, telefoon .Functie:toekomstige collega
Startdatum:29-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonpartners Midden-Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Toekomstige Collega Woonpartners Midden-Holland 29-08-2023

Bekijk ook andere vacatures